Annonser:

 
 


Öka glädjen och närvaron i ditt eget liv!

Delta i en retreat i Sedona - mars 2020 med Satyam

Följ med på ett helt oförglömligt äventyr till en av jordens vackraste platser! Detta är resan som många väntat på...

Upplev en vecka i underbara Sedona, som ligger i Arizona i USA. Denna retreat har fokus på att öka våran livsglädje samt finna en ökad inre frid i ditt liv. Vi kommer vistas en hel del ute i naturen och besöka olika kraftplatser och andra sevärdheter. Du kommer att delta i olika meditationer och övningar för att finna mer av dina egna potential.

BOENDET
Priset för en vecka på detta hotell kostar på Hotels.com ca 16 000 kr. Priset som jag
ordnat till Er som följer med är 5800 kr för en jättefint rum i sju nätter på samma fina hotell. Standardpriset är annars runt 1800 kr per natt! Upp till fyra personer kan bo tillsammans men ni är två som delar på rummet vilket innebär en boendekostnad på endast 2900 kr per person för hela sju nätter! Själva utbildningen betalas med en värdecheck för Er på årsprogrammet. Annars är priset 3500 kr för retreaten. Max 15 platser på denna utbildning/resa. 


 

Länk till Sedonas officiella turistsida: www.visitsedona.com

Kolla in denna video från Sedona: www.youtube.com/watch?v=H7mfPrucZHU

Gå till Google och sök efter Sedona, välj bilder! Sedona har en helt oslagbar natur!HUR DU RESER DIT:
Flygbiljetten bokar du själv. Vi flyger till Phoenix och tar där en buss till Sedona eller så hyr ni en bil. Pris för flygbiljett är ca 5500 kr tur och retur  Rekommendationen är helt klart att hyra en bil i Phoenix som du/ni kan ha under hela veckan. Bäst är som oftast att gå ihop några och boka en hyrbil vilket de flesta gjorde sist. Priset för en hyrbil är endast från 190 kr per dag (ca 1200 för hela perioden) och bensinen är dessutom billig i USA och med en GPS i bilen är det extra lätt att hitta fram. Det tar ca 1,5 tim att köra från Phoenix till Sedona. Du kan även ta en buss till Sedona från Phoenix. Bussen kostar 47 dollar en väg och avgångar sker som regel varannan timma. Länk till hyrbil: www.rentalcars.com  Länk till buss: www.sedona-phoenix-shuttle.com

KOSTNAD/INVESTERING:
Kostnaden för detta äventyr är ca 3000 kr (flyg), 2900 kr (boende), 650 kr (buss), 500 kr (hyrbil och bensin när fyra delar på kostnaden). Det enda som tillkommer är en värdecheck för dig på årsprogrammet och kostnad för mat under veckan. Är du inte på årsprogrammet så kostar retreaten i Sedona 3500 kr.

FRÅGOR KRING DENNA UTBILDNING:
Ring mig direkt 0707-432700 eller sänd mig ett sms så tar jag kontakt med dig. Du kan även kontakta mig på Facebook. Denna utbildning kan även bokas via Englagårds vanliga bokning 0583-123 24. Jag hjälper dig gärna med dina praktiska frågor. / Satyam
 

If you can dream it, you can do it! - Walt Disney