Annonser:

 
 


 

Kvinnocirkel med Prem Pravesha


I de stora energiskiftena som pågår på vår planet kan vi behöva hjälp med att stärka upp vår feminina kraft.

Kvinnocirkeln är för dig som är kvinna och längtar efter ett sammanhang där du kan dela dina erfarenheter med andra, kanske äntligen få förståelse för vad du känner eller upplever och vill djupdyka in i den stora visdom som bor i dig. Syftet med kvinnocirkeln är att stärka upp och hjälpa varandra så att vi kan agera i vår fulla kraft överallt. Cirkeln kommer att vara ett forum som vi skapar tillsammans och det är varje individ som tillför precis vad den har på hjärtat. Det kan vara att våga prata om en innersta längtan, dela hemligheter som aldrig har berättats förut eller äntligen ta steget för att leva det liv du vill leva. När vi tar ställning, sätter ner foten eller samlar mod till att göra något nytt visar vi våra barn och nästkommande generationer att allt är möjligt. Även om det i ett första steg kan verka turbulent, så skapar vi mer balans för helheten på sikt.

De här dagarna kommer att innehålla olika övningar i en trygg miljö för läkande, helande och att stärka kärleken till dig själv. Det blir även sharingcirklar och en del trumning tillsammans. Du kommer att få möjlighet att bygga en egen trumma under din vistelse här. Har du en egen trumma så får du gärna ta med den.

Priset för fyra dagar är: 3600 kr (+ 2200 kr för material för trumman m.m.)
Vid anmälan betalas 3600 kr till Englagård (3200 kr om du deltar i årsprogrammet*)
De resterande 2200 kr som är till material betalas på plats till Prem Pravesha
*Denna helg ingår inte i årsprogrammet men du som deltar i årsprogrammet har 400 kr i rabatt på priset.

 

BOKA DIN PLATS NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.