Annonser:

 
 Att vandra den shamanska vägen handlar om att fördjupa kontakten med både dig själv och Moder Jord. Ert unika samarbete är ett helande arbete som inte bara påverkar dig som individ utan det inverkar även på helheten. Med den insikten kommer du att förstå hur allt hör ihop och agera mer i enlighet med naturen.

Shaman 1 med Prem Pravesha

För att läka dina sår måste du först bli medveten om vad det är du bär på och ärligt våga möta dina rädslor, skamkänslor skuld etc. Först då kan de helas och transformeras. Inledningsvis ligger tonvikten på att komma till självinsikt och bli mer sann mot dig själv. Du uppmuntras till att följa din livsväg och har hela tiden vägledning och stöd i ditt arbete, men gå måste du göra själv.

Vi går igenom vikten av att vara jordad och du kommer att vistas mycket ute i naturen för att återuppta din relation med Moder Jord. Du lär dig lyssna på vad hon vill förmedla till dig och på sikt kommer du mer i kontakt med de gåvor och den inre visdom som du bär på. Du kommer även att bygga en egen själstrumma och lära dig hur den ska användas, uppleva trumresor, möta dina kraftdjur och samlas kring elden för att dela berättelser med varandra.

Du åker aldrig hem från en shamankurs oberörd och något inom dig är för evigt förändrat. Du har växt och blivit mer dig själv.

Medtag bekväma kläder för alla väder.
Begränsat antal platser.

Priset för hela veckan är är: 4600 kr (+ 2200 kr för material för trumman m.m.)
Vid anmälan betalas 4600 kr till Englagård (4200 kr om du deltar i årsprogrammet*)
De resterande 2200 kr som är till material betalas på plats till Prem Pravesha
(*Denna helg ingår inte i årsprogrammet men du som deltar i årsprogrammet har 400 kr i rabatt på priset.)

BOKA DIN PLATS NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum (flerbäddsrum ingår i priset) eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 125 kr/natt och person, 4-5 nätter = 100 kr/natt och person, 6 nätter eller mer 75 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 250 kr/natt, 4-5 nätter = 200 kr/natt, 6 nätter eller mer 150 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.