Annonser:

 
 

TOTAL FREEDOM - Vägen till friheten av att vara helt ekonomiskt oberoende:
 

Året 2005 var verkligen ett år som på så många sätt handlade om överflöd för mig. Under våren deltog jag i ”I Can Do it” som var arrangerat av Hay House. Där fick jag verkligen lära mig allt om attraktionslagen. Senare på hösten fick jag ännu en viktig pusselbit i hur jag inte bara skapar pengar utan även lär mig att förvalta dem väl då jag reste till Canada och deltog den första gången i ”Millionaire Mind Intensive”. (En utbildning som jag valde att delta i två gånger till.)

Under kommande år deltog jag i flera av Peak Potentials olika utbildningar såsom ”Gerilla Business School”, ”Millionaire School”, "Train the trainer" och ”Never Work Again” På den sistnämnda fick vi ta del av många riktigt bra investeringsmöjligheter. Helgen ”Total Freedom” som jag håller på Englagård vid två olika tillfällen 2019 är ett smörgåsbord av de bästa strategierna jag själv lärt mig under de senaste 14 åren som fungerar väldigt bra.

 
En väldigt viktig del av helgen handlar om att vi kommer att jobba med dina egna energier.
Att ha rätt energier är helt avgörande för mycket i livet som du säkert redan vet.
För att lyckas krävs det ofta att man tar action, att man inte fortsätter göra det som man alltid har gjort får då kommer vi få det som vi alltid har fått.


Vi kommer gå igenom hur du i tre olika nätverksmarknadsförings företag även kan skapa passiva inkomster genom att arbeta med nätverksmarknadsföring på ett enkelt och välbeprövat sätt, utan att sälja och jaga nya folk varje vecka.

Jag började själv jobba på deltid i det ena företaget den 7 februari i år och på mindre än tre veckor hade jag tjänat ca 55 000 kr och har sedan den 1 mars en minimiinkomst på ca 27 000 USD per månad, en minimiinkomst som en månad senare även min flickvän numera har.Inom två månader kommer med största sannolikhet min minimiinkomst ligga på mer än 50 000 kr per månad för att sedan fortsätta stiga. Enbart denna inkomst räcker för en finansiell frihet
för de flesta.

Genom att arbeta under fyra veckor i ett av de andra tre företagen har jag nu på mindre än en månad fått "profitpoints/företagsandelar" som är värda lite mer än 10 000 Euro. Dessa profitpoints har ett förväntat värde på 2,5-14 miljoner om tre år. Vill jag inte vänta så kan jag sälja alla dessa andelar redan nu i maj eller lite senare. Utöver detta så kommer jag få flera coola produkter som tillsammans har ett marknadsvärde som överstiger 100 000 kr.
Min ursprungliga investering som var ca 30 000 kr fick jag tillbaka redan efter tre veckor så nu är allt bara ett stort plus.
 

Under helgen förklarar jag även steg för steg hur jag själv under hösten 2016 kunde betala handpenningen på 213 000 kr till min drömbil: Lamborghini Gallardo tack vare en investering på endast 877 kr som jag hade gjort två år tidigare! 

Under de senaste fem åren har jag gjort flera olika investeringar där jag själv även öppnat upp möjligheten för nära vänner och även flera kursdeltagare på Englagård. Hade du gjort samma investeringar som jag själv gjorde 2014 (vilket det är flera av er som gjorde) hade du precis som jag ”förvandlat” den initiala investeringen 877 kr till 213 046 kr efter skatt. Nu var det inte exakt 877 kr som jag investerade men av den totala investeringen jag gjorde så har 877 kr av den sedan länge ett värde av 213 046 kr. Varför jag också väljer detta belopp här är ett exempel för att påvisa att flera bra investeringar inte kräver ett jättebelopp att starta med.

Att investera i företag som nyligen startat och inte ännu ligger på börsen kräver ofta tålamod då det som oftast tar flera år innan man börjar se resultat. Men det är här de stora pengarna finns när det fungerar, möjligheten att komma in tidigt och kunna investera när aktiekursen är låg och före den stora marknaden ens får chansen till att investera.

Du kommer under denna helg få även presenterat flera väldigt spännande investeringsmöjligheter i olika företag där idag flera av dem kommit så långt för att inom kort kunna leverera!
 

Det blir som vanligt en humorfylld helg på Englagård med god mat, massor med inspiration, energi i mängder och riktigt trevliga kursdeltagare.


 

Specialpris: Endast 1280 kr*, för utbildningen inkl kost och logi i flerbäddsrum. (du kan även betala med en värdecheck om du är med i Englagårds årsprogram) Ordinarie pris för en kurshelg på Englagård är 2900 kr - 3500 kr
Kursen startar med middag klockan 18.00 på fredagen och avslutas 16:00 på söndagen.

*Tidsbegränsat erbjudande: Boka denna utbildning den 14-16 juni och betala 1280 kr så får du även ta med dig en person till denna utbildningshelg gratis!
 

KOMMANDE UTBILDNINGSDATUM:

19-21 APRIL  - PLATSER FINNS KVAR
14-16 JUNI - PLATSER FINNS KVAR


Begränsade platser så vill du vara med  så gör din bokning snarast!

Boka online på vår hemsida www.retreat.nu eller ring bokningen 0583-123 24 på vardagar mellan 11-13. (övrig tid, dygnet runt kan du även anmäla dig på telefonsvararen så ringer vi upp dig)
 

Varmt välkommen!
 

Satyam med vänner

 

80% av succcé är att vara på plats!