Annonser:

 
 


TOTAL FREEDOM - Vägen till friheten av att vara ekonomiskt oberoende:

Året 2005 var verkligen ett år som på så många sätt handlade om överflöd för mig. Under våren deltog jag i ”I Can Do it” som var arrangerat av Hay House. Där fick jag verkligen lära mig allt om attraktionslagen. Senare på hösten fick jag ännu en viktig pusselbit i hur jag inte bara skapar pengar utan även lär mig att förvalta dem väl då jag reste till Canada och deltog den första gången i ”Millionaire Mind Intensive”. (En utbildning som jag valde att delta i två gånger till.)

Under kommande år deltog jag i flera av Peak Potentials olika utbildningar såsom ”Gerilla Business School”, ”Millionaire School”, "Train the trainer" och ”Never Work Again” På den sistnämnda fick vi ta del av många riktigt bra investeringsmöjligheter. Helgen ”Total Freedom” som jag håller på Englagård vid två olika tillfällen 2019 är ett smörgåsbord av de bästa strategierna jag själv lärt mig under de senaste 14 åren som fungerar väldigt bra.

 
En väldigt viktig del av helgen handlar om att vi kommer att jobba med dina egna energier.
Att ha rätt energier är helt avgörande för mycket i livet som du säkert redan vet.
För att lyckas krävs det ofta att man tar action, att man inte fortsätter göra det som man alltid har gjort får då kommer vi få det som vi alltid har fått.


Vi kommer gå igenom hur du i tre olika nätverksmarknadsförings företag även kan skapa passiva inkomster genom att arbeta med nätverksmarknadsföring på ett enkelt och välbeprövat sätt, utan att sälja och jaga nya folk varje vecka.

Jag började själv jobba på deltid i det ena företaget den 7 februari i år och på mindre än tre veckor hade jag tjänat ca 55 000 kr och har sedan den 1 mars en minimiinkomst på ca 2500 USD per månad, en minimiinkomst som en månad senare även min flickvän numera har. Inom två månader kommer med största sannolikhet min minimiinkomst ligga på mer än 50 000 kr per månad för att sedan fortsätta stiga. Enbart denna inkomst räcker för en finansiell frihet
för de flesta.

Genom att arbeta under fyra veckor i ett av de andra tre företagen fick jag på mindre än en månad "profitpoints/företagsandelar" som redan är värda lite mer än 15 000 Euro. Dessa profitpoints har ett förväntat värde på 2,5-14 miljoner om tre år. Vill jag inte vänta så kan jag sälja alla dessa andelar redan nu i juni eller lite senare. Utöver detta så har vi fått flera coola produkter som tillsammans har ett marknadsvärde som överstiger 150 000 kr.
Min ursprungliga investering som var ca 30 000 kr fick jag tillbaka redan efter tre veckor så nu är allt bara ett stort plus.
 

Under helgen förklarar jag även steg för steg hur jag själv under hösten 2016 kunde betala handpenningen på 213 000 kr till min drömbil: Lamborghini Gallardo tack vare en investering på endast 877 kr som jag hade gjort två år tidigare! 

Under de senaste fem åren har jag gjort flera olika investeringar där jag själv även öppnat upp möjligheten för nära vänner och även flera kursdeltagare på Englagård. Hade du gjort samma investeringar som jag själv gjorde 2014 (vilket det är flera av er som gjorde) hade du precis som jag ”förvandlat” den initiala investeringen 877 kr till 213 046 kr efter skatt. Nu var det inte exakt 877 kr som jag investerade men av den totala investeringen jag gjorde så har 877 kr av den sedan länge ett värde av 213 046 kr. Varför jag också väljer detta belopp här är ett exempel för att påvisa att flera bra investeringar inte kräver ett jättebelopp att starta med.

Att investera i företag som nyligen startat och inte ännu ligger på börsen kräver ofta tålamod då det som oftast tar flera år innan man börjar se resultat. Men det är här de stora pengarna finns när det fungerar, möjligheten att komma in tidigt och kunna investera när aktiekursen är låg och före den stora marknaden ens får chansen till att investera.

Du kommer under denna helg få även presenterat flera väldigt spännande investeringsmöjligheter i olika företag där idag flera av dem kommit så långt för att inom kort kunna leverera!
 

Det blir som vanligt en humorfylld helg på Englagård med god mat, massor med inspiration, energi i mängder och riktigt trevliga kursdeltagare.


 

Specialpris: Endast 1280 kr*, för utbildningen inkl kost och logi i flerbäddsrum. (du kan även betala med en värdecheck om du är med i Englagårds årsprogram) Ordinarie pris för en kurshelg på Englagård är 2900 kr - 3500 kr
Kursen startar med middag klockan 18.00 på fredagen och avslutas 16:00 på söndagen.

*Tidsbegränsat erbjudande: Boka denna utbildning den 14-16 juni och betala 1280 kr så får du även ta med dig en person till denna utbildningshelg gratis!
 

KOMMANDE UTBILDNINGSDATUM:

14-16 JUNI - PLATSER FINNS KVAR


Begränsade platser så vill du vara med  så gör din bokning snarast!
 

Varmt välkommen!
 

Satyam med vänner

 

80% av succcé är att vara på plats!
 

Alternativ 1: BOKA KURSEN SNABBAST DIREKT HÄR ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen på snabbast sätt kan du göra det genom att fylla i ett enkelt online formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt på Hallsbergs tågstation kl
17.30 när kursen startar 18.00. På söndagen är du tillbaka senast på stationen klockan 17.00. (Senast 16.00 för norgeresenärer då deras tåg går 16.16 till Oslo)  NYHET! För att bli upphämtad måste du efter du beställt din tågbiljett i god tid måste du maila eller ringa bokningscentralen med dina tåguppgifter och ankomsttid. Mailadressen för detta är: info@englagard.se 

Om du kommer andra tider än då vi hämtar har du två möjligheter:
1: Buss 704 från Hallsberg resecentrum till "Affären Åsbro", (pris 26 kr för enkel resa) Tidtabell, Trafikupplysning: 0771-22 40 00. Från Åsbro affären kan du sedan antingen ta taxi med Åsbro taxi. Förhandsbeställes på telefon: 0582-500 55 (pris ca 50 kr för enkel resa) eller om det är fint väder och du har en liten packning kan du även gå till Englagård och detta tar ca 20 minuter.
2: Taxi direkt från Hallsberg resecentrum till Englagård, åvägen 1, västra å. Pris för detta är ca 250 kr. Kan beställas hos Hallsberg taxi 0582-61 10 00 eller Åsbro Taxi 0582- 500 55 (Åsbro taxi tar även och gärna förhandsbokningar!)

BOENDE
Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för tvåbäddsrum eller enkelrum.)

NÄR DU BOKAR ONLINE OCH RESER MED TÅG KOLLA MED OSS FÖRST SÅ DU HAR FÅTT EN PLATS INNAN DU BOKAR DIN BILJETT!

BOKA ONLINE NU GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

Alternativ 2: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft t
elefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 11.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig eller beställ informations CD och broschyr online. Klicka Här!


Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)