Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


ANMÄL DIG IDAG TILL: GARANTERADE GENOMBROTTS SESSIONER (GGS)

Visste du att de flesta som har ett bra stöd lyckas nå sina mål och de flesta utan stöd misslyckas...
De flesta som mäter sina resultat lyckas och de flesta som inte mäter sina resultat misslyckas...
De flesta som belönar sig själv efter sin prestation fortsätter, de flesta som inte belönar sig själva slutar...

Under en begränsad tid öppnar jag upp för att jobba med företagscoaching med max 10 klienter som verkligen är redo för stora genombrott med sig själva och sitt företag under kommande åtta veckor.

Det som har varit helt avgörande för mina olika företag är att ha bra kunskaper och ett bra stöd. Ofta har jag haft ett bra stöd i form av en coach som hjälpt mig med att nå ett större potential av mig själv och mitt företag. Min lärare Jay Abraham tog redan för 10 år sedan 5000 USD per timma för att jobba individuellt med dig och ditt företag. Anledningen till priset är att det inte handlar om tiden utan om kvalitet och skillnaden i omsättningen för ett företag under rätt ledning.

Alla coachsessioner sker individuellt online tillsammans med mig (Satyam) via Skype, Zoom eller liknande. Bor du i närheten av Åsbro / Englagård är du givetvis välkommen till Englagård eller mitt privata hem för en eller flera av dina individuella sessioner

Vi börjar med en första längre session på 60 minuter och fortsätter därefter med fyra 45 minuters sessioner, det är ca två veckor mellan varje session. Mellan sessionerna får du olika uppgifter och övningar som vi tillsammans följer upp.

När det gäller dina företagssessioner så är det självklart du själv som väljer vilka olika områden som du känner är viktigast för dig och ditt företag att jobba med. Syftet med sessionerna är att hjälpa dig göra större genombrott i ditt företag.
Kanske vill du jobba med ett eller flera av följande områden:
 
Produktutveckling
Ökad lönsamhet
Skapa flera kunder & klienter
Förändra dina egna energier för att lyckas mycket bättre med ditt företag.
Systematisering av ditt företag
Bli bättre på att delegera och skapa mätbara system
Följa upp utvecklingen bättre i ditt företag
Hur du dubblar din omsättning och din lediga tid

Priset för 8 veckors företagscoaching är just nu endast 5760 kr ex. moms och betalas vid anmälan för att reservera din plats. (7200 kr inkl. moms. Ord. pris 9800 kr) Du betalar enklast genom att Swisha 7200 kr till Englagård som har nummer 1236905772 (mottagare Hougen EF.) För dig som inte har Swish så kan du även betala till Englagårds bankgiro 5755-9593 (mottagare Nothingness). Som meddelande skriver du ditt för och efternamn. Du kan även delbetala räntefritt under 12 månader i vår webshop med hjälp av Klarna, månadskostnaden blir då ca 641 kr.*
*641 kr inkluderar en uppläggningsavgift på 149 kr och aviavgifter på 29 kr. (Totalsumma för Klarnas avgifter: 497 kr)
DELBETALA 641 kr/månad i vår webshop genom att klicka här!

Självklart har du min unika trygghetsgaranti!
Fullt nöjd efter du deltagit i dina fem sessioner eller pengarna tillbaka!


SUPERBONUS 1 FÖR FÖRETAGARE:
Du kommer även under ett års tid få en möjlighet för att promotera ditt företag till de närmare 1000 personer som besöker Englagård med en egen informationstavla i A4 format och plats för dina visitkort!!!  Bara denna bonus kan vara värd mycket mer än du betalar för dessa 8 veckor!

SUPERBONUS 2 FÖR FÖRETAGARE: Du kommer tillsammans med mina andra företagsklienter vara med i en separat Facebookgrupp där ni tillsammans kan nätverka, ställa flera frågor till mig och skapa bra möjligheter till att skapa mer business för ditt företag.

Om vi gör det vi alltid har gjort så kommer vi få det vi alltid har fått! Redo för förändring? Boka din plats idag!

OBS!
LEDIGA PLATSER FINNS ÄNNU KVAR - NÄR DET ÄR FULLT SÅ KOMMER JAG MEDDELA DETTA HÄR!