Mediumutveckling/Retreat - Mars 2004

Tre dagar kvar i stillhet, tysthet och ja, kanske förundrad över vad som finns här men inte hemma, som gör mig så glad och upprymd. Kanske ger jag mig själv tillåtelse att leva på ett helt annat sätt här. Tillåtelsen finns säkert hemma, men ger jag mig den? Jag stannar inte upp tillräckligt ofta och "vaknar upp", inser kanske att livet passerar och att jag inte hittar pausknappen. Kanske en dag blir jag bättre och mer medveten om mig själv och mitt inre, kanske först då kan jag ge mig den tid som jag behöver för att uppleva all den kärlek jag behöver och att få ge den kärlek som jag har att ge.

Hjälp mig att hjälpa mig själv. - Jenny Asplund, Karlstad.

***

Tack Englagård för den här gången. - Karin & Ralph

***

Jag njuter i min nya frihet som jag nu låter spira för fullt. Tack för dessa fantastiska dagar.

Ser fram emot resan till Stonehenge. - Ida Maria Wallin

***

Mycket bra kurs. Nu har jag direktkontakt med min guide, toppen. Lärt mig massor av bra och vi kommer med till Stonehenge. - Anders Wallin

***

Ingenting ordnar sig, det blir som det blir, och det blev det. - Roger (Göteborg).

***

När jag kom till Englagård var det "jag" och en massa andra människor, idag är vi alla Ett. Tack alla underbara människor på Englagård.

Jag kommer igen. - Lisbeth Carlsson.

***

Till Satyam med vänner

Jag tror inte att jag med bara ord kan beskriva hur underbara ni är och hur underbart Englagård är. De här fem dagarna har för mig varit ganska jobbiga men ändå helt fantastiska. Att få ha vistats i den här miljön har satt igång mycket, men förmodligen läkt än mer. När jag idag åker härifrån är det med en nyfunnen lycka, men även ett visst vemod.

Tack för att ni finns! Jag älskar er - Daniel reuter.

***

Tack för all vänlighet och alla kloka ord. På återseende. - Sussi

Jag har lärt mej så mycket, kloka ord, mycket värme och kärlek.

Tack för att ni finns. - Mia

***

Innan jag kom hit var jag full i gråt och vet ej vad, men nu när jag är på väg hem har jag nog gråtit ur mig en del. Ögonblicket som rörde mig mest var nog när vi satt i Englagård på Gradual Awakening när jag inte kunde hålla inne tårarna. När Satyam pratar om det mesta är det ju "inte sant", det var som en klump föll ur magen. Vilken lättnad. Har varit mycket lärorikt o kul. Tack för att ni har funnits där. Älskar er allihopa.

- Jessica

***

Det är andra gången jag är här. Det är ett fantastiskt ställe att bara vara på. Nu ska jag hem och jobba lite mer med mig själv. Framför allt lita på mig själv och mina känslor och min intuition. Självförtroendet kommer.

Love to you all. Jag är…. - Helen

***

Tack för en underbar vecka, att komma hit var det bästa beslut i mitt liv. All värme, kärlek, så underbart.

Tack, vi ses snart. - Sigrid.

***

Adjö Englagård

Har nu varit här i 10 månader 1 april. 10 månader på Englagård där allt har hänt. Jag vill tacka för mig och hälsa till alla; Satyam, Mika, Noel, Pravesha, Anasha, Ardasha, Malin, Sarvesh, Pushpa, Ellinor, Emil, Thomas, Marit, Peter, Linda, svein, Plemdevi, Skåne Peter, Lasse, Karin, Arugita, Aruvida, Premdevi, Rolle, Steve, Toraya, Anne, Bibbi, Anders, Susan, Mariette + hennes 2 barn, Suman, Saphira, Ulla, Karianne, Mats H, Johnny, Britt, Claes, Adina, Anna, Varessa, Jenny, Anila, Avati, Susanna.

+ Alla andra jag träffat.

-puss & kram - Stefan "Vidyarthi" Hjulström.

 

Tillbaka till gästboken