Retreat och mediumläger 3-7 november 2004

Jag åker hem nu i natten. Om ni skulle märka något annorlunda så beror det på att jag tagit med mig Englagård i mitt hjärta. Tack för att jag fick komma trots att jag inte var med på hella kursen. Det var ett mycket, mycket fint smakprov.
-Jenny
***
Det bästa med dessa fem dagar har varit alla underbara människor. Praveshas medium sessioner och Satyams fantastiska mat. Det är suveränt att man kan finna så oändligt mycket inom sig själv bara man slutar söka utanför sig själv. Det vi lärde oss mest på mediumkursen var inte andekontakt, det kunde vi redan. Utan i stället lärde vi oss att stå upp för oss själva och våra förnimmelser.
-Josefine & Elin
***
Jag sökte en plats där änglarna bor. Som rymmer all sanning och allt det jag tror. Jag fann den platsen, men det var inte här. På Englagård fann jag att jag det själv bär. Tack ännu en gång, jag kommer igen när jag glömt det. med kärlek.
-Lizette
***
Tack ännu en gång för 5 vackra och underbara dagar. Efter ett år i "vanliga livet" inser jag att jag är på rätt ställe att ladda mina batterier. Åker nu hem med så mycket harmoni och kärlek i mitt hjärta. redo att ta hand om mig själv och min familj på ett kärleksfullare sätt. Många kramar.
-Pernilla
***
Tack för en härlig och innehållsrik kurs. Har hittat mig själv mycket mera i ett större lugn. Kram.
***
Tackar för underbara dagar. Vi kommer att ta med dem i resten av våra liv.
-Anette & Peter
***
Tänk att det kunde samlas så många kärleksfulla människor på ett och samma ställe. Så mycket värme... Har gått mediumutv. för nybörjare och jag säger som mina barn brukar säga. COOLT!
-Marika
***
Tack för en gudomlig vecka, vi har alla tre gjort en fantastisk inre resa, där vi har fått våra egna personliga insikter. Vi är för alltid förändrade och mer öppna i våra hjärtan. Ljus och kärlek från praktikanterna.
-Marielle, Carin & Penty
***
He, he, Pravesha. Sjelden har jeg ledd så mye. satyam, vilket smil. Nu ska jeg bara skake loss. Kjærlighed og kundalini power. En med færre masker.
-Thomas.

 

Tillbaka till gästboken