Retreat 20-25 oktober 2004

Från hela mitt hjärta STORT TACK och många kramar
***
Tack hela Englagård för allt jag har fått till mig här, jag känner mig så lycklig och känner mycket kärlek. Jag känner mig så rensad och hel av allt som har pågått denna veckan. Jag har fått svar på mycket och har gått ytterligare ett steg framåt. Jag känner mig så tacksam. Jag kommer åter.
-Gunilla
***
Här har jag funnit ljuset och kärleken inom mig själv. Jag tar ljuset med mig hem. Jag känner mig trygg, lycklig och mycket omtöcknad. Jag är i balans med hela världen. Tack för att ni delade med er av ert ljus. Jag älskar er alla. Ps jag har inte bara lärt mig tro mer på mig själv, jag har även lärt mig norska.
-Kram från Lina Karlsson.
***
Har upplevt ett genombrott i mig själv i tillit och förmåga. Ett stort tack till den värme och kärlek och gästfrihet som jag alltid får uppleva här på Englagård. Kramar till alla.
-Christer.
***
Nu har jag varit här i 13 dagar. Jag har gråtit, skrattat, tagit mig igenom rädslor och jag har levt som en prinsessa som har fått mycket kärlek. Det har varit helt underbart. Jag kommer tillbaka. Ett stort tack och kramar från Sofia.
***
Det känns som jag hade varit på en resa utanför verkligheten samtidigt som det känns att just det här är verkligheten. Det har varit en häftig resa, tack Satyam och Pravesha för att ni hjälpt mig öppna så många dörrrar och att finna balansen i mig själv.
-Tarja
***
Så er det straks på tide å forlate detta merklige stedet. Det ska bli godt å komme hjem igen, med en tro på meg selv. Mye har skedd, og tilliten till min højre kraft har blitt starkere. Her skal det fires. Livet skal leves!
Klemmer fra Knut
***
Vill skriva och tacka för dessa underbara dagar. Jag har för första gången fått känna äkta kärlek, dock utan krav. Det var så underbart att få möjligheten till en extra dag här. Mycket skratt och tårar. Härligt att få släppa alla masker. Härligt att få dela detta med alla dessa fina, vackra människor. Att få ge kärlek till andra och få så mycket kärlek.
See you soon. Kramar från Lena.
***
Tack för underbara dagar här på Englagård. Mycket händer med kroppen och själen. Skönt att bara få vara. Jag kommer tillbaka snart.
-Katarina
***
Vi ses snart igen.
-Lisette.
***
Tusen tack för allt underbart jag har fått uppleva med er. Skönt att änteligen få känna att jag verkligen duger som jag är. Underbart med alla kramar och kärlek. Vi ses snart igen. Många kramar från Sofia.

 

Tillbaka till gästboken