Retreat och mediumläger 18-22 augusti

Låt varje dag vara lika oskriven som detta blad var innan jag började skriva. Ta emot varje dag med öppna sinnen. Låt det som händer hända i den trygga förvissningen att ALLT ÄR VÄL!
***
Vad är frihet? Kanske att våga följa sitt hjärta eller säga nej då man vanligtvis brukar säga ja?Vad är det att känna kärlek? Då man får en mjuk smekning på kinden eller när hjärtat slår en volt? Vad är glädje? Att studsa som ett litet barn helt oviss om vuxenlivet eller att skratta så magmusklerna krampar? Jag vet att änteligen svaret på alla dessa frågor! Och det är just det att jag inte behöver veta. Tack alla underbara människor för denna gång. Detta är den bästa tillflytsort jag har, tack för det.
-Jenny Asph
***
Här fann jag inpiration från flera, även från oväntat håll. Jag har änteligen mött mannen i mitt liv, min guide som varit med mig så länge-änteligen förstår jag att du är där.
-Marie, örebro, Stockholm, världen, universum
***
Takk Satyam før pianospillningen idag. Dine tre sanger var virligt til meg. Disse fem dagar har vart heaven. Ænglagård ær kjærlighet. Og jeg er verd all kjærlighet. jag kommer tillbaka.
-Brit Anita.
***
Tro, hopp och kärlek.
-Malin Hansson
***
Tack för ännu en resa! Speciellt tack till Saphira, du är min guide. Ser redan fram emot nästa resa på Englagård.
-Lotte
***
Som en vilsen liten fågel fick jag komma till din famn där du omsvepte mig med kärlek, visdom och ett ofantligt ljus och den starkaste vind för mig att flyga till den gudomlighet som vi alla bär inom oss. För alltid i mitt hjärta.
-Elina
***
Efter 52 år har jag hittat rätt. Tack och kram.
-Brigitte
***
Tack för en underbar tid med mycket mirakel som kommit till mig. Det här Englagård är bara kärlek, tar fram det glömda. Stort tack och kramar i massor.
-Lena
***
Tack för en underbar vistelse på Englagård. Här får man vara sig själv, och framför allt möta sig själv. tack för att vi blev mottagna med sådan värme och kärlek. Här kan man leva och bo i själen, få ro. Vi tackar och bockar. Omgivningen vi chockar när vi kosan styr på nya äventyr. Får färd blir blir ej lång, för var säker på att vi kommer igen någon gång. ljus och kärlek från änglabarnen.
-Eva, linda och Malin

 

Tillbaka till gästboken