Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


Överflöd och inspiration:
Härliga eller besvärliga relationer!


 

Denna utbildning handlar om dina olika relationer. Under helgen får du hjälp med att förändra upp till 60 olika mentala programmeringar (blueprints) som handlar om relationer! Du får även lära dig flera olika hjälpsamma tekniker för att kunna skapa fler härliga relationer istället för besvärliga relationer. Några av teknikerna vi jobbar med är "Radical Honesty", sharing tekniker, de fem olika kärleksspråken, The Work, Sedona metoden m.m.

Att förändra våra mentala programmeringar leder till ett förändrat tankesätt och förändrade energier. Detta hjälper oss att vara i rätt energier för att enklare kunna skapa och ta emot det liv som vi vill ha. Vi kan ha en stark önskan om att kunna leva i funktionella kärleksfulla relationer men ofta har vi blockeringar och inre trossystem som ligger i direkt konflikt med det som vi försöker att skapa. Först när vi förändrar våra mentala programmeringar kan vi vara öppna för att kunna ta emot det som vi verkligen vill ha.

Flera tidigare deltagare som levt själva länge (ofta ofrivilligt) har under utbildningshelgen funnit de inre orsakerna (övertygelser/blueprints) och förändrat förutsättningarna vilket har lett till att de har kunna skapa en ny framtid där de inte längre lever själva.

Så välkommen till ännu en utvecklande helg på Englagård, fylld av värme, kärlek och humor.

Kursledare: Satyam med vänner

Datum: 10-12 december

Pris: 3400 kr (kan även betalas med en värdecheck för deltagare på årsprogrammet)

 

BOKA DIN PLATS PÅ DENNA UTBILDNING NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA EN PLATS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA DIN PLATS ONLINE DYGNET RUNT GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK