Start
Uppåt
Leonardo da Vinci
Aurabild
Besvikelser   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


Mitt möte med Byron Katie...

Under sommaren 2000 mötte jag en underbar kvinna som heter Byron Katie. Byron Katie bor i USA och arbetar med att hjälpa människor att komma till rätta med sina besvikelser eller sin ilska från det förflutna eller en nuvarande situation. Ibland kommer hon till Sverige och jag rekommenderar dig att åka och möta henne personligen.

Grundtanken för "The Work" är enkel...

Det finns tre angelägenheter: Dina, mina och Guds. (vad än Gud är för dig)

I stunden när jag går in i någon annans angelägenheter än mina egna så lämnar jag mig själv och detta skapar känslor av separation och leder oftast till nya möjligheter för att må dåligt.

Genom ett speciellat framtaget arbetssätt får du möjlighet att på ett nytt sätt se på ditt/dina problem.

Det kan exempelvis handla om besvikelser på en förälder eller partner. Med hjälp av "The Work" får du nytt perspektiv och för möjligheten att låta dina besvikelser släppa dig genom insikt.

Själv fick jag konfrontera en besvikelse och frustration jag burit under sju års tid. Jag hade inga förhoppningar om att dessa känslor någonsin skulle kunna ändra sig, men det gjorde dem under mitt möte med Byron Katie.

Under mina retreats och kurser har många av mina deltagare fått möjligheten att prova detta och det har precis som i mitt eget fall gett dem ett nytt synsätt som leder till ökad inre frid och balans. Själv använder jag ofta "The Work" i situationer där jag känner att jag börjar tappa bort mig själv. Det fungerar varje gång som en påminnelse om verkligheten.

Att hålla på ilska och besvikelser har iallafall inte fört mig framåt...

Så välkommen ur detta!

Under Englagårds retreats och utbildningar arbetar vi med besvikelser. Jag tar även emot för privata sessioner. /Satyam

Jag rekommenderar varmt att köpa Byrons bok "Älska livet som det är".

 

Klicka här för att besöka Byron Katies hemsida och läs mer om processen!