Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


När Egot möter Själen - Genom Andlig Coachning

”Min självsäkerhet beror på att jag har upptäckt mina dimensioner. Det anstår mig icke att göra mig mindre än jag är!” Edith Södergran, (Septemberlyra 1918)

Andlighet är många gånger väldigt subtila signaler som kommer i olika form och skeden. Det kan vara svårt att konkretisera något som är så luftigt, blixtsnabbt och ogripbart. Det är det som du kommer att få lära dig och jobba med konkret under tre expanderande och jordande dagar.
Dessa dagar kommer att ge dig fler verktyg till din verktygslåda, så att du kan leva din vardag framgångsrikt i din själs närvaro.

Om någon av nedanstående punkter slår an i dig på något sätt, är den här kursen verkligen för just dig!
- Jag vill gå in i empati istället för sympati, i mötet med människor jag omger mig med privat och professionellt.
- Jag använder min rädsla som ett sätt att hålla kvar kontrollen i mitt liv och mig själv.
- Jag vill känna att jag äger mina tankar, att jag inte är dem.
- Jag vill förstå, hitta och våga vara på ställen där jag kan ladda mig själv.
- Jag vill lära mig att vara i vibrationsharmoni/känslomässig vibration för att attrahera in det jag vill ha i mitt liv på ett kreativt sätt.
- Jag vill lära mig att stå i mitt ljus och min kraft även om allt runt omkring mig är en berg och dalbana.
- Jag vill känna att mitt ego och min själ samarbetar och hjälper varandra utifrån kärleken till MIG. Självkärlek.

Denna kurs är fristående och ingår inte i Englagårds årsprogram.

 

Ovanstående punkter är grunden i vad kursen handlar om.
Vi har valt att manifestera och gå ner i en mänsklig kropp för att få uppleva livet med känslor, mänskliga sinnen och framför allt en kropp. I den mänskliga ”köttkostymen” är det vår hjärna som är den stora sambandscentralen som både sänder och tar emot information, signaler och vad helst som sinnena bär fram till den.
När hyran ska betalas, barnen ska ha mat eller när du missar bussen kan det kännas långt till den andlighet som vi alla har i inom oss. Då är det lätt för det mänskliga egot att dundra fram, tycka till, börja köpslå och bete sig högst orationellt och energikrävande. Då kan det kännas långt till att känna sig jordad, kreativ och ha tillit i dessa lägen. 

I dessa lägen härjar egot fritt och är envåldshärskare i sitt mänskliga rike. Din själ får inte en syl i vädret och skulle den lyckas få in en stortå i dörren förstår inte egot vad som försiggår.
Ber själen att återkomma när stadens cirkus åkt hem och det finns mer tid, plats och energi att ta in eventuella nya perspektiv, tankar och möjligheter. Själen återgår till sin stilla plats utan att ha blivit lyssnad på.

Resultatet kan bli att du, egot och din själ lever på två olika sätt även om de finns representerade i en och samma kropp. Det här är ett liv som inte är optimalt på någon nivå.
Ett ego och en själ som samarbetar genom tillit och kärleksfullt använder varandras styrkor, ger livet ett djup och mening som du inte vill vara utan när du väl känt det.

Nu är detta skrivet med glimten i ögat, för självklart är vi så mycket mer komplexa och fantastiska som människor och andliga individer att de dimensioner som ryms i oss är oändliga, och då kan vi ju fråga oss varför vi ska förminska oss.
 


Vem riktar sig den här kursen till?
- Du upplever att du får information som du inte kan, vet eller förstår var den kommer ifrån och vad den/det betyder.
- Du som upplever att du råkar ut för saker som du redan visste om skulle ske.
- Du som känner på dig när dina nära och kära kommer att höra av sig.
- Du som ser saker.
- Du som hör saker.
- Du som längtar efter att ha fötterna i den mänskliga jorden och huvudet i den andliga himmelen.
- Du som vill komma vidare.

Kursens innehåll:

Introduktion till Coachning, NLP och Andlighet.
Är det möjligt att använda dessa verktyg i kombination med andlighet? Ja!
Här går vi igenom vad respektive område innebär i detta sammanhang.
Vad är andlighet och hur ser den/det ut för mig. Framförallt kommer du få lära dig grunderna i coachning och NLP och hur du leder dig själv med hjälp av dessa verktyg.

Övningar Coachning, NLP och Andlighet. Coachning och NLP är ett nytt sätt att tänka och se på världen. Därför kommer du under en stor del av kursen få prova på många övningar både i liten grupp, stor grupp och med dig själv. Det här för att få en djupare och bredare upplevelse och erfarenhet av verktygen.

Hur & när använder jag min andlighet? När du får en förståelse  och hur du ska lyssna in hur din andlighet fungerar och ser ut just nu, tillsammans med verktygen som du lär dig, kommer det att bli lättare för dig att få ut det bästa och mest användbara i din andlighet, på ett konkret sätt. Du kommer att få kartlägga hur just du kan använda dina andliga gåvor för att bättre se och förstå hur just du kan använda det i din vardag. Vi kommer att göra övningar som både öppnar upp och vikten av att ”stänga” ner.

Övningar för mitt nästa andliga steg i livet. Du kommer att få jobba med målbilder och målplaner både för ditt nuläge och framåt.
Här handlar det om att använda konkreta coachingverktyg som du lärt dig under helgen.
Dessa hjälper dig att reflektera, strukturera och utvecklas i din andlighet och få det magnifika resultat du vill i livet. Vilka dessa är vet bara du!

Carolina Ullbrand:
Det andliga kraschlandade hos mig några år efter att min pappa dog. Jag skulle i egenskap av journalist bevaka en andlig kurs, där det världskända brittiska mediet Iris Hall höll hov. Min skepsis till detta och motstånd gjorde att jag drog ut på tiden att anmäla mig. Två av mina vänner tjatade på mig att jag skulle följa med, för att uppleva magin med Iris Hall. Mina vänner fick rätt. Det blev en oförglömlig helg där alla mina fördomar, farhågor och kaxiga attityd till allt som hade med mediumskap och andlighet att göra, kom på skam och det rejält. Jag blev en av dem!
Efter tjugo år som programledare och radiojournalist har jag sedan sex år tillbaka bjudit in andligheten och jobbar idag som andlig coach. Efter mina utbildningar inom mediumskap, djurkommunikatör, coaching och NLP, har jag insett värdet och styrkan i att förena dessa kunskaper och erfarenheter.
Min inställning till den andliga världen och branschen har hjälpt mig att göra det som inte syns, hörs och känns konkret. I mitt arbete som andlig coach är det viktigt att leverera detaljerad information till den som tar emot, så att hen i sin tur kan använda det i sin vardag. Jag brukar säga att: ”Du kan vara hur uppkopplad som helst men hyran ska betalas, maten ska lagas och ett arbete ska skötas!”
Till mig kommer personer som själva vill förstå, styra och använda sin andlighet på ett sätt som skapar synergier inom alla områden i livet. För kom ihåg att du bestämmer vad du vill se, hur mycket, på vilket sätt och när du vill släppa fram din andlighet.
Varmt välkommen till mig!


 

Anmälan:
Datum: 2-4 september
Pris: 3500 kr Kost, logi och kursmaterial
Kursstart fredag 18:00 Kursslut: Söndag 16:00
Denna kurs är fristående och ingår inte i Englagårds årsprogram.
 

BOKA DIN PLATS PÅ CAROLINAS UTBILDNING NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA EN PLATS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA DIN PLATS ONLINE DYGNET RUNT GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK