Änglar, rökelse, statyer,
  lampor, presenter m.m.

 
 


FÖR NYBÖRJARE OCH FORTSÄTTARE  (för datum se kalendariumet)

 

Skulle du vilja utveckla din intuition och medialitet?

Vill du lära dig att kommunicera med dina guider och anförvanter?

Vill du lära dig att ge healing till människor och djur?  

Vill erhålla en så hög kvalitet att du kan få ett mediumcertifikat enligt internationella riktlinjer?

Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet?

Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet?

Då är denna utbildning något för dig!

Våra mediumutbildningar är väldigt unika då du får jobba mycket med att komma nära dig själv och "öppna" dig för den kärlek och det ljus som är din innersta sanna essens. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva. Under de första åtta åren jag hade utbildningar i medial utveckling lät jag mina elever enligt tradition sitta i kanaliseringscirkel efter kanaliseringscirkel. Mycket hände under dessa år med mina elever men de resultaten kommer inte i närheten av de senaste fyra årens resultat som kommer av att varva cirkelarbete med många olika övningar i självkännedom.. Vi är nu i en tid då människor är redo för att möta sig själva och möta sanningen. Läs gärna själv i vår gästbok om deltagarnas egna starka upplevelser.  Läs mer om mediumcertifikatet längst ned på denna sida.

Om du är intresserad av att utveckla dina mediala förmågor och jobba med dig själv för att finna den inre stillhet som krävs för att få en bra medial kontakt är mediumutbildningen på Englagård något för dig. 

Priset för kursen är 2900 kr, priset inkluderar även kost och logi.

Under dessa fem dagar kommer vi arbeta med olika former av utvecklingscirklar. Kursen syftar främst till att genom flera olika övningar öka dina mediala förmågor. Flera gånger per termin kommer det också erbjudas uppföljningskurser till denna kurs. 

INNEHÅLL:

Dörren till andevärldens kärlek och till vårt inre finns inom oss alla men få kan eller vet hur man öppnar den. Sedan 1994 har jag undervisat tusentals människor och visat dem hur de själva skall göra för att få kontakt med andevärlden. Alla människor har denna förmåga men det är hittills få människor som vet detta. Om man inte är medveten om sina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina kunskaper.

Under fem dagar kommer vi arbeta med hur du gör för att arbeta med seanser. Du lär dig grunden för hur du på ett bra sätt kommunicerar med dina nära och kära som finns i  andevärlden.  Jag ger dig en ökad förståelse över hur vår värld och andevärlden smälter samman.  Genom att öppna upp sig själv med hjälp av sina chackran så byggs kommunikationen upp med andevärlden. Genom att lära sig att medvetet stänga sina chackran så medför det också att man blockerar andras mindre önskvärda energier som annars ibland kan göra oss trötta och tömmer oss på kraft. Det handlar helt enkelt om att ta kontrollen över sina energier.

 DSC_0926

Under dagarna kommer du även få arbeta med psykometri som är ett bra sätt för att intuitivt känna in ett föremål och med hjälp av detta kunna berätta om ägaren. Du lär dig också att tolka färger och symboler på ett enkelt sätt så att du själv kan arbeta med att tolka t ex Tarotkort.

Du kommer även få prova att ge och ta emot healing samt att lära dig tolka energier med hjälp av sand. Det kommer handla mycket om dig själv och din egen utveckling.  Kursen handlar också om självtillit. Att våga tro på de budskap som vi får till oss. Att våga följa vårat eget hjärtas röst och välja rätt. Denna kurs är bara början på en resa in i dig själv.

DSC_0916

Oavsett hur mycket eller hur litet du varit i kontakt med allt detta tidigare så lovar jag dig att möta dig där du är.

Vi jobbar med mindre grupper så att varje person får den individuella hjälp som den personen behöver. Medialitet fungerar på så sätt att det ofta krävs olika tekniker för olika människor för att lära sig att kommunicera med andevärlden. Det finns alltså inte bara en enda metod som fungerar på alla.Vi ger dig de rätta verktygen - du bestämmer vad du vill använda dem till.  

...KURSEN INNEHÅLLER ÄVEN:

ÖKAD KONTAKT MED DINA GUIDER: En mycket viktig del av kursen är att genom olika visuella övningar stärka upp kommunikationen med din/dina egna guider/ledare. Är du intresserad av att komma mer i kontakt med änglarna rekommenderar jag även vår kurs "Att leva med Englar"

KANALISERING: Olika former för kanalisering med hjälp av skrift

BORDSDANS: Du får även delta i bordsdans som är ett fysiskt fenomen där man med hjälp av andevärlden får ett bord att flytta sig utan någon fysisk kraft. Ofta sker detta i så stora hastigheter att man måste springa för att följa med bordets rörelser. Vid fotografering syns alltid energibollar (orbs) och ibland ljusgestalter vid bordet i samband med bordsdansen.  

DSC_1110

TRUMRESOR: Upplev spännande trumresor där du blir guidad på olika inre resor! (se bild ovan)

ATT KANALISERA I CIRKEL / SEANSER: Här får du de absolut bästa bevisen för dina egna förmågor genom att direkt få dina kanaliserade budskap bekräftade.

SJÄLVCENTRERINGSÖVNINGAR: För att må bra och finna harmoni är vägen till detta att kunna centrera sig. När du inte är centrerad utan istället ständigt omedvetet eller medvetet ger bort dina energier till alla andra och deras bekymmer blir resultatet att du känner dig trött och dränerad på energi. Genom olika praktiska övningar kommer du snart att känna vad det handlar om!

THE WORK: I mitt möte med Byron Katie från USA förändrades mitt eget liv radikalt. Byron har utarbetat sin egen metod för att kunna släppa tankar som innehåller ilska, besvikelser eller sorger från förr. Du kommer att få prova själv för att se hur lätt det är.

Detta är en mycket spännande kurs som innehåller många olika övningar. Intyg utdelas till deltagarna. Läs gärna i våran gästbok om andra deltagares upplevelser!

Lite information om Mediumcertifikatet

Riktlinjer för mediumcertifikatet. Våra mediumcertifikat utfärdas enligt internationella riktlinjer vilket innebär att du som elev behöver uppfylla vissa krav för att erhålla mediumcertifikat. Detta för att säkerställa din kvalitet och förmåga att förmedla budskapen från andevärlden.

För att få ett mediumcertifikat krävs det att du haft fem mediumdemonstrationer på olika spirituella föreningar där man har en vana av att bedömma medier och där du efter storseansen kan få en skriftlig rekommendation från dem. Vidare ska du göra minst 50 privata seanser varav två av dessa skall vara övervakade av någon av våra lärare. Vi har kontakt med många föreningar I Sverige men sänder inte ut dig till dessa föreningar innan vi kan se att du har en kvalitet så gör att du har goda chanser att klara detta.

Efter varje genomförd kurs hos oss får du dock alltid ett intyg på genomförd utbildning. Vi önskar att utbilda och hjälpa så många medier som möjligt till att bli så pass bra så man kan ta sitt mediumcertifikat och hjälper dig därför gärna då du har egna frågor och funderingar om hur just du kan förbättra ditt arbete som medium. Att vara öppen för positiv feedback/kritik är viktigt för att få reda på vad man kan behöva att förändra på. Det är viktigt att du finner någon form för att öva mellan gångerna du är här. En del elever kommer en gång per termin medans andra kommer två gånger per termin för att snabba på resultaten, detta är helt upp till dig själv. Alla elever är inte intresserade av att at något mediumcertifikat men oavsett vad du själv önskar så är det det allra viktigaste din egen kvalitet som medium och att du själv mår bra i ditt arbete och din roll som medium. Om du är intresserad av att utveckla dig till en kvalitet där du kan ta ett mediumcertifikat vill vi gärna att du berättar detta redan första gången som du kommer hit så att vi kan hjälpa dig bättre.