Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

”Retreat Hem till Dig” 9-11 april 2020 på EnglagårdEn helg med Frigörande Dans, Yoga, Meditationer och Qigong- alla kraftfulla verktyg för att kunna släppa på spänningar, stress, oro och landa djupt i dig själv och få tillgång till ökad livsenergi och glädje. En helg där du får boosta både kropp och själ och stärka upp medvetenheten, hälsan, kreativiteten och livskraften.
Den röda tråden genom helgen är Medveten Närvaro, Andning, Acceptans. Du behöver ingen som helst tidigare erfarenhet för att delta under denna helg.

Frigörande dans/Mindfulness i Rörelse- Frigörande dans bygger på de fria rörelserna, medveten närvaro och andning. Här finns inga rätt eller fel eller färdig koreografi. Du rör dig utifrån din förmåga och behov i stunden med inspiration från mig som inspiratör. Vi lär oss att lyssna hem till vår kropp och dess enorma visdom i total kravlöshet och acceptans och till varierad musik.

Yoga- Yoga vitaliserar och stärker kroppen på insidan och utsidan, den boostar vår livsenergi och och ökar vår medvetna närvaro. Vi kommer göra mjuk, lugn yoga framförallt sittande och liggande utifrån yinyogan och mediyogan med fokus på andningen.

Meditation- Meditation har använts i tusentals år för självkännedom och uppvaknande. Idag används meditation även flitigt inom psykoterapin, där bland annat för att hantera stress, öka koncentrationsförmågan och skapa balans i tanke, känsla, handling. Vi kommer under helgen prova flera olika former av meditation.

Qigong- Qigong är en flera tusen år gammal träningsmetod för självläkning som härstammar från Kina. Vi kommer göra en form av qigong som kallas för qi andningsqigong som är en lugn, enkel och kraftfull qigongform ståendes med fokus på andningen.

Datum: Fredag 9:e april klockan 18 till söndag 11:e april klockan 16
Pris: 2700 kr

Om du är med i årsprogrammet får du 500 kr rabatt
Plats: Englagård

Information och anmälan till Smilla 0709-457581 eller
smillaemmerberg@gmail.com


Smilla Emmerberg är bland annat utbildad Beteendevetare, Stresscoach.
Mindfulnessinstruktör, Frigörande Dansinspiratör, Yogalärare samt
Qigonginstruktör och har under många år arrangerat kurser, workshops och
retreats med fokus på stresshantering, ökad hälsa och personlig utveckling.