Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


Shamanutbildning - steg 2 med Prem Pravesha 23-29 aug eller 23-31 oktober


Den här kursen är en fortsättning in i den shamanska världen. De kommer fortsätta ditt inre arbete med dig själv. Även den här gången får du tid att vara en hel del ute i naturen. Vidare ska det byggas en svetthydda som används i reningscermonier. Vi samlas kring elden, gör olika övningar, pratar om shamanens olika mediciner och arbetar med vår trumma.

Medtag bekväma kläder för alla väder.
Denna kurs är för dig som gått steg 1.

Priset för hela veckan är är: 4600 kr (+ 2200 kr för material för trumman m.m.)
Vid anmälan betalas 4600 kr till Englagård (4200 kr om du deltar i årsprogrammet*)
De resterande 2200 kr som är till material betalas på plats till Prem Pravesha
(*Denna helg ingår inte i årsprogrammet men du som deltar i årsprogrammet har 400 kr i rabatt på priset.)

BOKA DIN PLATS NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.