Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

TIDIGARE-LIV regressions dagar med Saar Avivi


  
 

Välkommen till ”Tidigare livs regressionshelg”


 

Tidigare livs regression är en spännande terapimetod som erbjuder dig hjälp med:

- Rädslor och fobier

- Få en förklaring och läka relationer till andra människor i ditt nuvarande liv. (Familjemedlem, en bekant, en kollega eller någon annan med betydelse för dig. På gott eller ont)

- Få en förklaring varför du är extra orolig för någon du älskar.

- Få en förklaring och ändra på känslor som stoppar dig idag.

- Förstå och läka din hälsa t.ex sjukdomar eller fysiska problem som inte går att direkt förklara.

- Att vara framgångsrik.

- Hitta och följa ditt kall.

- Rensa din Karma.

- Andlig utveckling.

- Få din fysisk, emotionell, mental och astrala kroppen i balans.

 

Kursen kommer att innehålla information om tidigare-liv-regressioner, du får utvidgad kunskap om den andliga världen med möjlighet till egna frågeställningar.

 

Genom hela kursen gång, kommer vi att jobba med våra guider och djup avslappning (inte hypnos).

Kursens inriktning är terapeutisk och att vi ska ha roligt.

Ingen tidigare erfarenhet krävs. 

 

Kursledare är Saar Avivi som bl.a. är utbildad Tidigare-liv och NLP terapeut med mångårig erfarenhet.

 

För de som är lämpliga och är intresserade så kommer Saar även att erbjuda en regressionsterapeututbildning. 

För att gå den är det bra att du själv har genomgått ett stort antal regressioner själv. Så, du behöver ha gått minst 2 - 3 helger för att gå vidare till regressionsterapeut. 


 

Saar Avivi

073-9558592

https://saaravivi.wixsite.com/website

Läs gärna mer om Saar på hans hemsida. 


 

Välkomna !


DATUM: 20-22 augusti & 3-5 december

Pris: 3500 kr (denna utbildning ingår inte i årsprogrammet)

 

 

BOKA DIN PLATS PÅ DENNA UTBILDNING NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utla
ndet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA EN PLATS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA DIN PLATS ONLINE DYGNET RUNT GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK