Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

MEDIUMUTBILDNING PÅ ENGLAGÅRD: BÅDE FÖR NYBÖRJARE OCH FORTSÄTTARE  
 

Medium utbildning för dig som vill utveckla din intuition och medialitet?

Vill du lära dig att kommunicera med dina guider och anförvanter?

Vill du lära dig att ge healing till människor och djur?  

Vill erhålla en så hög kvalitet att du kan få ett mediumcertifikat enligt internationella riktlinjer?

Vill du må bättre och samtidigt känna mer tillit till livet?

Har du en önskan om att leva mer i nuet och ha mer energi och kreativitet?

Då är denna mediumutbildning garanterat något för dig!                 

Vi garanterar dig att du kommer att vara nöjd efter en kurs med Satyam på Englagård!
Annars får du alla dina pengar tillbaka inklusive dina resekostnader!
 

OBS! I texten nedan står det fem dagar men du kan även delta en hel vecka!                "Transmediumet Satyam i action"
Från och med Maj-2009 kan du välja mellan att delta 3,4 eller max 6 dagar.

Medium utbildning på Englagård: Satyam har haft sin mediumutbildning sedan 1994 och hans mediumkurser är unika då du får jobba mycket med att komma nära dig själv och "öppna" dig för den kärlek och det ljus som är din innersta sanna essens. Framtidens medium finns redan här, medium som inte bara har en kontakt med "andevärlden" utan också har en mycket fin kontakt med sig själva. Under de första åtta åren jag hade mediumkurser lät jag mina elever enligt tradition sitta i kanaliseringscirkel efter kanaliseringscirkel. Mycket hände under alla dessa år med mina elever men de resultaten kommer inte i närheten av de senaste sju årens resultat som kommer av att varva cirkelarbete med många olika övningar i självkännedom.. Vi är nu i en tid då människor verkligen är redo för att möta sig själva och möta sanningen. Läs gärna själv i vår gästbok om deltagarnas egna starka upplevelser efter en mediumutbildning.  Läs mer om hur flera mediumkurser kan leda till ett mediumcertifikatet längre ned på denna sida.

Om du är intresserad av att utveckla dina mediala förmågor och jobba med dig själv för att finna den inre stillhet som krävs för att få en bra medial kontakt är en medium utbildning på Englagård garanterat något för dig. Vi är så säkra på att just du kommer att vara nöjd. Är du inte det får du alla pengarna tillbaka inklusive dina resekostnader! Vi kallar detta våran unika "trygghetsgaranti"

(aktuella datum och priser för våra mediumutbildningar finner du om du klickar här)

Under dessa fem spännande dagar kommer vi arbeta med olika former av utvecklingscirklar. Kursen syftar främst till att genom flera olika övningar öka dina mediala förmågor. Flera gånger per termin kommer det också erbjudas uppföljningskurser till våra mediumutbildningar. 

KURSBESKRIVNING:

DSC_0926Dörren till andevärldens kärlek och till vårt inre finns inom oss alla men fortfarande är det få som kan eller vet hur man öppnar den. Sedan 1994 har jag undervisat flera tusen människor och visat dem hur de själva skall göra för att få en stark och enkel kontakt med andevärlden. ALLA människor har denna förmåga men det är hittills ganska få människor som förstår detta. Många tror fortfarande att det är något väldigt unikt. Det trodde jag med i ett par dagar när jag fick kontakt men straxt skulle de flesta av mina vänner också ha kontakt. Detta var väldigt smittsamt tänkte jag för mig själv och log. Om man inte är medveten om sina förmågor kan man leva hela livet ovetande om sina möjligheter.

Under fem eller sju dagars medium utbildning kommer vi arbeta med hur du gör för att arbeta med seanser. Du lär dig grunden för hur du på ett bra sätt kommunicerar med dina nära och kära som finns i  andevärlden.  Jag ger dig en ökad förståelse över hur vår värld och andevärlden smälter samman.  Genom att öppna upp sig själv med hjälp av sina chackran så byggs kommunikationen upp med andevärlden. Genom att lära sig att medvetet stänga sina chackran så medför det också att man blockerar andras mindre önskvärda energier som annars ibland kan göra oss trötta och tömmer oss på kraft. Det handlar helt enkelt om att ta kontrollen över sina egna energier.

 

Under dagarna kommer du även få arbeta med psykometri som är ett bra sätt för att intuitivt känna in ett föremål och med hjälp av detta kunna berätta om ägaren. Du lär dig också att tolka färger och symboler på ett enkelt sätt så att du själv kan arbeta med att tolka t ex Tarotkort.

Du kommer även få prova att ge och ta emot healing samt att lära dig tolka energier med hjälp av sand. Det kommer handla mycket om dig själv och din egen utveckling.  Kursen handlar också om självtillit. Att våga tro på de budskap som vi får till oss. Att våga följa vårat eget hjärtas röst och välja rätt. Denna mediumkurs är bara början på en spännande resa in i dig själv.

DSC_0916

Oavsett hur mycket eller hur litet du varit i kontakt med allt detta tidigare så lovar jag dig att göra mitt bästa för att kunna möta dig där du är på ett så bra sätt som möjligt.

Vi jobbar med mindre grupper så att varje person får den individuella hjälp som den personen behöver.
Medialitet fungerar på så sätt att det ofta krävs olika tekniker för olika människor för att lära sig att kommunicera med andevärlden. Det finns alltså inte bara en enda metod som fungerar på alla. Vi ger dig de rätta verktygen - du bestämmer vad du vill använda dem till.  

DENNA MEDIUM UTBILDNING INNEHÅLLER ÄVEN:

ÖKAD KONTAKT MED DINA GUIDER: En del av mediumkursen handlar om att genom olika visuella övningar stärka upp kommunikationen med din/dina egna guider/ledare. Är du intresserad av att komma mer i kontakt med änglarna rekommenderar jag även änglakursen "Att leva med Englar" Läs mer om änglakursen

KANALISERING: Olika former för kanalisering med hjälp av skrift

BORDSDANS:
Du får även delta i en spännande bordsdans som är ett fysiskt fenomen där man med hjälp av andevärlden får ett bord att flytta sig utan någon fysisk kraft. Ofta sker detta i så stora hastigheter att man måste springa för att följa med bordets rörelser. Vid fotografering syns alltid energibollar (orbs) och ibland ljusgestalter vid bordet i samband med bordsdansen. Du ser en väldigt tydlig orb över mig på bilden högst upp på denna sida!  Fler orbs finner du på bilden brevid som är tagen vid en bordsdans på Englagård.

TRUMRESOR: Upplev spännande trumresor där du blir guidad på olika inre resor!

ATT KANALISERA I CIRKEL / SEANSER: På våra mediumkurser får du de absolut bästa bevisen för dina egna förmågor genom att direkt få dina kanaliserade budskap bekräftade.

SJÄLVCENTRERINGSÖVNINGAR: För att må bra och finna harmoni är vägen till detta att kunna centrera sig. När du inte är centrerad utan istället ständigt omedvetet eller medvetet ger bort dina energier till alla andra och deras bekymmer blir resultatet att du känner dig trött och dränerad på energi. Genom olika praktiska övningar kommer du snart att känna vad det handlar om!

THE WORK: I mitt möte med Byron Katie från USA förändrades mitt eget liv radikalt. Byron har utarbetat sin egen metod för att kunna släppa tankar som innehåller ilska, besvikelser eller sorger från förr. Du kommer att få prova själv för att se hur lätt det är och hur livet blir förändrat efter detta pass med The Work!

Detta är en mycket spännande medium utbildning som innehåller många olika övningar.
intyg utdelas till alla deltagare. Läs gärna i våran gästbok om hundratals andra deltagares upplevelser!


BOKA DIN PLATS PÅ EN AV VÅRA MEDIUMUTBILDNINGAR NU!


Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA EN PLATS PÅ VÅRA MEDIUMKURSER DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00.Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum (flerbäddsrum ingår i priset) eller om du vill bo i tvåbäddsrum (tilläggskostnad om 75 kr/natt) eller om du vill sova i enkelrum (tilläggskostnad om 150 kr/natt.) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

PLATS PÅ MEDIUMKURSEN BOKAR DU ONLINE DYGNET RUNT GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

 

Lite mer information om Mediumcertifikatet och vad som krävs

Riktlinjer för mediumcertifikatet. Våra mediumcertifikat utfärdas enligt internationella riktlinjer vilket innebär att du som elev behöver uppfylla vissa krav för att erhålla mediumcertifikat. Detta för att säkerställa din kvalitet och förmåga att förmedla budskapen från andevärlden.

För att få ett mediumcertifikat krävs det att du haft fem mediumdemonstrationer på olika spirituella föreningar där man har en vana av att bedöma medier och där du efter storseansen kan få en skriftlig rekommendation från dem. Vidare ska du göra minst 50 privata seanser varav två av dessa skall vara övervakade av någon av våra lärare.  Vi har kontakt med många föreningar I Sverige men sänder inte ut dig till dessa föreningar innan vi kan se att du har en kvalitet så gör att du har goda chanser att klara detta.

Efter varje genomförd mediumkurs hos oss får du dock alltid ett intyg på genomförd mediumutbildning. Vi önskar att utbilda och hjälpa så många medier som möjligt till att bli så pass bra så man kan ta sitt mediumcertifikat och hjälper dig därför gärna då du har egna frågor och funderingar om hur just du kan förbättra ditt arbete som medium. Att vara öppen för positiv feedback/kritik är viktigt för att få reda på vad man kan behöva att förändra på.

Det är viktigt att du finner någon form för att öva mellan gångerna du är här. En del elever kommer en gång per termin medan andra kommer två mediumkurser per termin för att snabba på resultaten, detta är helt upp till dig själv. Alla elever är inte intresserade av att at något mediumcertifikat men oavsett vad du själv önskar så är det det allra viktigaste din egen kvalitet som medium och att du själv mår bra i ditt arbete och din roll som medium. Om du är intresserad av att utveckla dig till en kvalitet där du kan ta ett mediumcertifikat vill vi gärna att du berättar detta redan första gången som du kommer hit så att vi kan hjälpa dig bättre. 

        Mediumutbildning i Norge    Transmediumutbildning    Mediumkurs    Djurkommunikation    Änglakursen    Medium utbildning