Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
  

 

 

Änglakursen - Att leva med Englar med Satyam & vänner
Alltid med Satyams trygghetsgaranti: Fullt nöjd eller pengarna tillbaka både för kurs och resa!

Änglakursen är tre, spännande dagar fyllda av olika meditationer och starka upplevelser som hjälper dig förnimma, känna och förstå änglarnas närvaro. Denna kurs ger även dig som redan har en kontakt med änglarna en ännu djupare och tydligare kontakt. Detta hjälper dig att se hur du kan ta hjälp av änglarna genom en vardaglig kontakt. Genom att be änglarna om hjälp kan vi hela olika områden i livet. Under kursen går vi igenom många ärkeänglar och lär oss känna skillnaden på deras närvaro samt ökar vår förståelse kring vilka områden som de olika ärkeänglarna kan hjälpa oss.

Detta är en änglakurs som passar både dig utan erfarenheter och dig som redan har en stark kontakt med änglarna runt oss. Under kursen får du även utveckla din egen förmåga att kanalisera englar med hjälp av orakelkort, healing, skrift och målning. Huvudlärare på Englagård för denna kurs och de flesta andra utbildningar på Englagård är Satyam Frank Hougen

Aktuella datum och priser för änglakursen finner du i vårat kalendarium.
Englagårds änglakurser startade Satyam under hösten 2005

 


Sedan 1994 har jag haft en tydlig kontakt med änglarna och mina guider. Genom dem har de gett mig råd och idéer om hur jag ska kunna lösa de problem som ibland uppstått i mitt eget liv. Det var först under våren 2005 då jag deltog i min första änglakurs med Doreen Virtue som jag lärde mig vilka energier som var änglar och vilka som var guider. Tidigare hänvisade jag all information till att komma från guiderna. Sedan jag lärt mig känna skillnaden på guider och änglar och även känner skillnad på de olika ärkeenglarnas energier upplever jag att det är mycket lättare att kommunicera och få direkt hjälp med det som jag behöver i mitt eget liv.

Under hösten 2005 startade jag en helt ny änglakurs som änglarna döpte till "Att Leva med Englar". Med namnet ville de visa sin kursens intention som är att visa enkelheten med kontakten med änglarna. De säger att många envisas fortfarande att beskriva sig själva och sin förmåga att ha kontakt med änglar och andevärlden som något speciellt och unikt. Vi vill visa att det istället är något naturligt som alla kan utveckla.

Min första kontakt med mediet Terry Evans var under en seans och jag trodde att kontakten med andevärlden var något helt unikt. Dagarna senare fick jag själv kontakt, veckan efter fick min dåvarande flickvän kontakt. Inom några veckor hade de flesta av mina vänner kontakt och sedan dess har jag utbildat tusen vis människor genom föredrag och kurser enkelheten i det som vi alla kan lära oss: Kommunikation med änglar, andeväsen och djuren som lever runt oss. Att gå flera små kurser för Doreen Virtue har hjälpt mig ytterligare i min kontakt och änglakursen med änglarna som vi nu haft i flera år är en jätte vacker upplevelse för deltagarna. Läs om de olika ärkeenglarna och deras egenskaper längre ned på denna sida där du även kan läsa från "
Englakursen 19-23 April 2006" som är hämtat direkt från gästboken. Läs mer i gästboken

TA MED VÄNNERNA OCH KOM! BOKA DIN PLATS PÅ ATT LEVA MED ENGLAR IDAG!
(läs om hur du bokar platser på en änglakurs längre ned på denna sida)


 
                 Änglar & HelgonDaglig vägledning från dina änglar
Satyam på änglakurs med Doreen Virtue, Las Vegas USA våren 2005.    Doreens senaste änglakort. Uppstigna mästare och daglig vägledning från änglarna

Doreen Virtues orakelkort är utmärkta redskap för att komma i kontakt med änglarna! Korten kan du beställa i vår webb-shop! Rekommenderar dig även ett besök i USA för att delta i någon av Doreen Virtues änglakurser!Möte med Englarna : Vägledda meditationer med Satyam Frank Hougen
Läs mer eller beställ i webbshoppen
 
På denna CD får du uppleva två olika meditationer som handlar om ditt möte med englarna. I den första delen får du möta femton olika ärkeenglar. I mötet får du känna deras olika energier och du får också lära dig mycket om deras olika unika förmågor samt vad som de kan hjälpa dig med. Några av ärkeenglarna du får möta är Michael, Uriel, Raphael, Sandalphon, Jophiel, Ariel och Gabriel. I den andra meditationen får du uppleva englarnas starka healingkraft genom de transformerande budskap som de önskar att förmedla till dig. Englarna kommer för att de vill påminna dig om hur värdefull och älskad du är. Denna meditation ger dig daglig healing balans och inre harmoni.

155:- BOKA DIN PLATS PÅ ÄNGLAKURSEN - ATT LEVA MED ENGLAR NU!


Alternativ 1: RING ENGLAGÅRDS KONTOR:
Lyft telefonluren och ring: 0582 - 50050 (från utlandet +46 582 50050) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA EN ÄNGLAKURS DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om änglakursen "Att leva med Englar" eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 13:00. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00. Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 200 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 150 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 400 kr/natt, 4 nätter eller fler = 300 kr/natt) Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 300 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

 

Detta är utklipp direkt hämtat från vår gästbok från en av våra änglakurser:

Englakursen 19-23 April 2006

Många känslor, nya insikter, bekräftelser, påminnelser …
Nya vänner både i fysisk form och i ”änglavärlden”.
Åker också hem med mer tillit till mej själv och till Livet …
En fantastisk kurs. Satyam, din ”undervisning”, hur du leder oss alla
till nya steg och ahaupplevelser är så ooootrooligt VACKERT!

Tårar av tacksamhet har trillar ner än en gång!
På återseende! Tack från djupet av mitt hjärta,
- Santoshi

***

Stort är ett bra ord. Det har hänt väldigt mycket och även bekräftat sånt somt jag
trodde på innan. Alla fantastiska energier som blev här öppnade upp på många
områden både inom mej som utanför. Änglarnas samarbete är underbar energi att
alltid vara med. Hur var det möjligt innan? I stor tacksamhet
- Annette Ulmér

***

 Fantastisk
Jag har lärt mig att öppna upp för att kunna ta emot kärlek.
Jag förstår att automatskrift funnits hos mig sedan jag var barn.
Jag har lärt mig att jag inte ska hålla tillbaka mina svagheter och bara visa min styrka.
Jag förstår att jag har så mycket att ge till andra om bara tilliten finns
och att jag påverkar andra mycket mer än jag trott.
Jag har träffat underbara människor.
Jag har som vanligt när jag är här ett lugn som jag
vet kommer att finnas kvar bara jag låter det vara där.
Huliganövningen släppte hämningar.
Sen framför allt all kärlek man känner här är otrolig.
Tack för att ni finns
och ni kommer se mig många gånger igen.
Med ljus och kärlek
- Eva Ekström

 

***

Jag blev överraskad hur lätt det var att tolka orakelkort med änglarnas hjälp.
Också hur viktigt det är att släppa taget och bara vara med ”just nu”.
Hur viktigt det är att bara följa det som jag känner inom mig.
En underbar känsla att låta det inre barnet träda fram
som ”Huliganer utan fotbollsmatch” hade så kul effekt.
Uttrycka mina känslor och det kärleksfulla bemötandet från gruppen och Englagården.
Tryggheten som jag upplever nu när jag vet mera om änglarna och hur man får
kontakt med änglarna. Tack för änglarna.
- Leena

***

Tack! Det har varit en helt fantastiskt kurs! Att möta änglarna har känts stort.
Bekräftelsen att de finns hos oss och mig är omtumlande och härlig. Kärleken är ofattbar.
För mig är det som att möta liver och att ta emot det med ett öppet hjärta. De har
hjälpt mig att visa vem jag är! Hela upplägget har varit så rätt! Att så många fina människor kommer för att
uppleva era kurser är inte konstigt! Tack för att ni finns så att jag fått uppleva änglarna med er!
- Marina

 ***

Fantastisk opplevele. Bekreftelser  pa mange ulike ting. Fler insikter. Jeg er en del av alt, og alt er en del av meg. Ting a´ta med sig i hverdagen. ”Be, så skal du få!” Trygghet og beskyttelse. Spørsmålvre Forsvinner, jeg vare ER. Kjenner mej fylt opp og HEL. Tillfreds. Så mye kjarlighet! Englakurs på Englagård med engler på jorden og i himmeln! Så mye skjønhet i alle opplevelser, og mennesker. Alle med ulike oppleveler, men alle søker det samme. Kjarligheten. Vare ett med den. Vite att du alltid har hatt og har den. Satyam og Samiya er vidũnderliga mennesker. Jeg er så glad for á ha varit her disse dagere!

Gjennom ã møte andre mennesker, møter jeg meg selv.

   Livet er en gave som jeg skal nyta fullt ut!

 ***

Jag har bett om att detta skulle bli den bästa kursen hitills och det har den verkligen varit, den har påverkat mig väldigt mycket och jag är tacksam för att jag har liksom fått allt jag ”pekat på”, eller snarare det jag tittat lite längre på, vilket är en mycket angenäm upplevelse. Så Tack! Och jag vill tacka speciellt för all kärlek jag fått av änglarna och mina medresenärer på denna resa som detta varit. Det har varit efterlängtat och underbart.

 ***

Av det lilla som jag var med på så var den väl godkänd. Några nya
Insikter kom, ett flertal bekräftelser fick jag också.
- Namuko

  ***

Väldigt stark, mycket som har hänt… Underbara energier, upplevt denna kurs otroligt starkt.
Känner verkligen att min kontakt har fördjupats. Den klarhet som hjälpen har kommit
igenom är ”löjligt” stark, har verkligen lärt mig hur otroligt nära änglarna är, samt
hur påtaglig deras närvaro är. Att försöka återge allt som hänt och upplevts känns
omöjligt, kan bara säga att jag är djupt tacksam.
- amrit

***

Det var som att få ett jätteguldhjärta av igenkännande …..
Äntligen hemmaenergier och glädje. Detta har jag bett om i många år. Att
människor ska förstå att änglarna bara väntar på att vi ska sträcka ut vår hand
mot dem och gå brevid varandra. För jag behöver förstå att jag både är himmel,
jord och evighet. Namnceremonin var som en källa av klart vatten och mycket
kärlek. Var för mig som att vara hemma. Satyam tack för att Du lyssnar till ditt hjärta.
Ljus, kärlek och kram från Tone

PS. och att jag fick tillfälle att göra tonhealing tillsammans med min
healingängel. Att koppla bort huvudet och bara göra. DS.
- Tone

***

Fantastiskt jobbig typ upp & ner, gav en väldigt berg&delbane humör.
Mycket mer meditation än vad jag trodde (en mycket glad överraskning!)
Ett suveränt upplägg, liksom tidigare kurser jag har gått här (Retreat, Medium)
och jag lär så mycket varje dag. Både genom lärare men också otroligt mycket av
hela gruppen man kursar tillsammans med. En kurs att rekommendera till alla!!
Jag är supernöjd. Tusen tack! Massor av kramar
- Patrik

***

OjOjOj! Så mkt känslostormar trodde jag inte det gick att ha på fem dagar. Det känns som det
gått så mycket längre tid. Så många insikter och pusselbitar som fallit på plats. Det är
så omtumlande att jag kan inte sätta ord på alla känslorna. Jag har fått hjälp att släppa
det som jag visste innan att det var dags för.
Nu återvänder jag hem vårstädad och stark.
- Petra

***

Så vacker så fantastiskt fin
Vackra änglar med god min
Kärlek så stark
Änglar dansar i Englagårds park
En upplevelse så stor
Kontakten med änglar som runt oss bor
Något fantastiskt stort jag fått
Inte bara ett minne blott
Med kärlek i mitt hjärta
Änglar hjälper mig släppa all smärta
Jag nu vidare flyger
Känner att jag duger
Tillsammans i vindens sus
Jag & mina änglar hittar på nya bus
Snart vi åter ses igen
Detta fantastiska möte med himmelen

Med kärlek & tacksamhet
- Anette Hagman

***

Kursen hjälpte mig mycket med tilliten till det som fantastiskt är, och inte är! Kände att min
”kontakt” blev starkare, och min fokusering skärptes betydligt vid kanaliseringen.
 Jag vågade släppa mer och bara uppleva flytet. Det går framåt! Tack än en gång för hjälpen!!!

Läs mycket, mycket mer i gästboken
Här kan du läsa lite om några av de olika ärkeenglarna:

Ärkeengel Ariel – namnet betyder: Guds lejon/lejoninna. Ariel är planeten Jordens ärkeengel. Hon arbetar även med att ge healing till djuren. Kalla på Ariel för hjälp med miljön eller för att få hjälp med att hela ett djur. Hon kan även hjälpa dig att få kontakt med älvorna.

Ärkeengel Azrael – namnet betyder: Guds hjälpare. Azrael kallas ibland dödsengeln då han ofta möter människor vid tidpunkten för deras övergång till andevärlden där han eskorterar dem till den andra sidan. Han hjälper dem känna sig älskade och trygga. Azrael hjälper även präster och andra andliga ledare.

Ärkeengel Chamuel – namnet betyder: han som ser Gud. Chamuel kan hjälpa oss finna nya relationer, vänner, arbete, kärlek eller ett borttappad föremål. När du funnit det du sökt hjälper han dig att bevara det nya. Kalla på Chamuel för hjälp med att reparera olika situationer i personliga eller arbetsrelationer.

Ärkeengel Gabriel – namnet betyder: Gud är min styrka. Gabriel är budskapens engel och hjälper således författare och journalister. Kalla på Gabriel för att hjälpa dig med olika former av kommunikation.

Ärkeengel Haniel – namnet betyder: Guds salighet. Kalla på Haniel när du vill känna kontakten med universum, när du exempelvis skall hålla en föreläsning, möta någon för första gången, gå på en date, en arbetsintervju m.m.

Ärkeengel Jeremiel – namnet betyder: Guds nåd. Jeremiel är en inspiratör som motiverar oss till att ägna oss åt healing eller annat andligt arbete. Kalla på Jeremiel om du känner att du sitter fast på din spirituella väg eller för att hjälpa dig känna entusiasm över din andliga väg eller ditt andliga arbete.

Ärkeengel Jophiel – namnet betyder guds skönhet och är artisternas ärkeengel. Hon kan hjälpa dig när du skall starta nya projekt. Hon kan även hjälpa dig skingra dina tankar så du återfinner friden inom dig själv.

Ärkeengel Metatron – namnet betyder: närvarons engel. Metatron arbetar tillsammans med Jungfru Maria för att hjälpa barnen både på jorden och i andevärlden. Kalla på Metatron när du behöver assistans med dina barn. Metatron hjälper även yngre att öppna upp för sin andliga medvetenhet.

Ärkeengel Michael – namnet betyder: han som är som Gud eller han som ser ut som Gud. Han är ärkeengeln som hjälper oss släppa rädslor och ger oss mod att förändra. Han är beskyddare för poliserna och han ger oss styrka till att följa våra egen sanning. Kalla på Mikael om du känner dig rädd eller förvirrad. Han kan också hjälpa dig med problem som rör mekaniska eller elektriska saker.

Ärkeengel Raguel – namnet betyder: Guds vän. Han är rättvisans ärkeengel. Kalla på honom när du känner dig överkörd och manipulerad. Raguel hjälper dig genom att ge dig vägledning till hur du skall återfå din balans i olika relationer. Du kan också be Raguel hjälpa någon annan som du känner blivit orättvist behandlad.

Ärkeengel Raphael – namnet betyder: Gud helar. Raphael hjälper till vid healing. Kalla på Raphael när du eller någon annan är sjuk (även djur). Be Raphael hjälpa dig i ditt arbete med healing. Han beskyddar även människor som är på resa.

Ärkeengel Raziel – namnet betyder: Guds hemlighet. Det sägs att Raziel stå så nära Gud att han kan höra alla gudomliga konversationer om universella hemligheter och mysterium. Kalla på Raziel när du vill förstå esoteriskt material eller för att få hjälp med att manifestera.

Ärkeengel Sandalphon – namnet betyder: broder eftersom han är Metatrons tvillingbror. Sandalphon är musiken och bönens ärkeengel. Han assisterar ärkeengel Michael i att rensa bort rädslor och effekter av rädslor. Sätt på stämningsfull musik och kalla på Sandalphon för att lösa upp spirituell förvirring.

Ärkeengel Uriel – namnet betyder Gud är ljus. Ärkeengel Uriel sänder sitt ljus till problematiska situationer som ger oss styrka att finna lösningar. Kalla på Uriel när du känner att du sitter fast i en situation där du behöver kunna tänka klart för att finna svar.

Ärkeengel Zadkiel – namnet betyder Guds rättfärdighet. Zadkiel hjälper oss att nå frihet genom förlåtelse och han är känd som ärkeengeln över dem som förlåter. Du kan kalla på Zadkiel för att hjälpa dig släppa toxiner från ilska och en oförmåga till att förlåta dig själv och andra människor. Zadkiel hjälper oss se andra med kärlek och förståelse istället för dömande.

Källa: boken "Messages from your angels - What your angels want you to know" med Doreen Virtue, Ph.D. För dig som vill veta mer om englarna rekommenderar jag dig att komma på vår kurs "Att Leva Med Englar" och även beställa boken hos oss genom att sända oss ett mail eller ringa! Pris för boken: 280 kr.
 

 Besök vår butik där du finner änglar i olika former!