Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 


Information om vår nya utbildning
Företagsintensiven & Power Marketing INTEGRERAD:

NU TILLSAMMANS I EN INTEGRERAD KURS!

FÖRETAGSINTENSIVEN

DUBBLA DINA INKOMSTER OCH DIN LEDIGA TID!!

"Because its purpose is to create a customer, the business has two - and only two - functions: Marketing and Innovation. Marketing and Innovation produce results. All the rest are costs." --Peter Drucker

Företagsintensiven är en utbildning för dig som redan har ett företag eller för dig som planerar att starta ett. Målsättningen för denna helgintensiv är att ge dig nya effektiva strategier till dig själv och ditt företag som fungerar, och som direkt genererar både mer ledig tid och mer lönsamhet i företaget.

Utbildningen ger dig helt nya insikter där du får se hur viktigt det är att du gör rätt prioriteringar. Du lär dig även hur du får rätt energier och trossystem för att därmed lyckas med dina visioner som du aldrig tidigare har gjort. Andra utbildningar som vi anordnar med direkt påverkan för dig och ditt företag är "Power Marketing", (Läs mer om Power marketing längre ned på denna sida) "Succékursen" samt "Överflöd och inspiration"

DENNA UTBILDNING ERBJUDS TVÅ GÅNGER PER ÅR. AKTUELLA DATUM FINNER DU I KALENDARIUMET

Jag vet inte om detta är en utbildning för dig, men för mig och tusentals andra människor världen över har dessa tekniker inget mindre än revolutionerat våra företag. Därför misstänker jag att denna utbildning antagligen kommer vara en av de bästa investeringar som även du och ditt företag kommer att göra!

OBS! Du kan även boka privata sessioner med Satyam Frank Hougen för dig och ditt företag eller hela temadagar för dig och din personal på ditt företag.

Välkommen att kontakta oss för mera information!


POWER MARKETING

- Avancerad strategisk marknadsföring.

Genom att delta i Power Marketing får du lära dig nya tekniker för att få din marknadsföring till att generera mycket, mycket mer än tidigare. Du får lära dig många tekniker som inte ens lärs ut på den välrenommerade "Harvard Business School". Jag har själv gått många avancerade utbildningar i företagande och marknadsföring i USA där fler än 20 experter har lärt mig mycket effektiva tekniker varav många av dessa kommer att läras ut till dig under dessa dagar. Du kommer under kursen direkt finna möjligheter för att implementera dessa tekniker i din egna marknadsföring. Det är vanligt att helgkurser i USA kostar mellan 25 000 - 150 000 SEK! 

En av de som hjälpt mig mest hittills är utan tvekan min mentor Jay Abraham. Han är omskriven i de flesta större affärstidningar i USA som en av de bästa inom området marknadsföring. Jays timtaxa för konsultationer är blygsamma 5000 USD. Varför kostar det så mycket? Jag är en av tusentals människor som upplevt svaret: Den första tekniken han lärde mig genererade mer än 8000 USD (över 50 000 kr) till mitt företag inom tio minuter bara den första gången jag använde den.

Att driva företag utan att kunna professionell marknadsföring är som att försöka leva som författare när du bara känner till halva alfabetet. Innan jag lärde mig dessa tekniker var jag inte heller medveten om vad jag hade gått miste om.

Att INTE kunna professionell marknadsföring har för mig tidigare inneburit att jag istället fått jobba väldigt långa dagar, använt för mycket pengar till helt bortkastad marknadsföring och detta har tagit av min kraft helt i onödan. 

Under utbildningen Power Marketing lär du dig även en annan viktig del:
Utveckling av dina egna produkter och tjänster!

Ord pris: 11800 kr inkl utbildning, kost och logi i flerbäddsrum.
Kursstart 18:00


BOKA DIN PLATS NU!

Englagård TRYGGHETSGARANTI:
Är du mot all förmodan inte nöjd efter utbildningen får du alla dina pengar tillbaka, vi ersätter även dina resekostnader!!Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00.Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK