Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 

 

 


Meditationsretreat med Satyam
 

DSC_0763Kommande datum: Påskveckan 28 mars-1 april

En meditationsretreat är en mycket stark inre resa där vi med hjälp av energier, tystnaden, stillheten under fem dagar skapar en atmosfär som hjälper dig att komma i kontakt med din egen inre frid och stillhet.

Dagarna innehåller mycket stillhet och olika meditationer, silent sittings och vipassana meditationer. Vipassana betyder "att se saker som de egentligen är". Det är en av Indiens äldsta meditationstekniker, som återupptäcktes för över 2 500 år sedan av Buddha, och lärdes ut av honom som ett universellt botemedel mot universella problem. I meditationen blir våra tankar, känslor och förnimmelser tydliga för oss. Vi förstår genom direkt upplevelse hur man gör framsteg och hur man faller tillbaka, hur man skapar lidande och hur man befriar sig från lidande. Vårt liv kommer alltmer att kännetecknas av ökad medvetenhet, klarhet, självkontroll och frid.

I meditationsretreaten är tystnaden och närvaron din lärare och genom detta ges du möjlighet att få kontakt med det gudomliga inom dig. Deltagarna inleder tystnaden på torsdagskvällen och stannar i tystnaden till förmiddagen på måndagen. (denna retreat ingår i årsprogrammet)

Pris: 4800 kr för meditationsretreaten 28 mars-1 april, inkl. kost och logi. 
Är du på årsprogrammet kan du delta med en värdecheck. Meditationsretreaten är fem dagar lång och i denna retreat kan du inte delta färre dagar än så.
 

BOKA DIN PLATS PÅ MEDITATIONSRETREATEN!

Alternativ 1: BOKA KURSEN ENKELT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen på snabbast sätt kan du göra det genom att fylla i ett enkelt online formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt på Hallsbergs tågstation klockan
17.30 på torsdagen då retreaten startar 18.00. På måndagen är du tillbaka senast på stationen klockan 17.00. OBS! Efter du beställt din tågbiljett behöver du i god tid sända oss en e-post eller ringa bokningscentralen med dina tåguppgifter och ankomsttid för att bli upphämtad. E-postadressen för detta är: info@englagard.se 

Om du kommer med tåg andra tider än då vi hämtar har du två möjligheter:
1: Buss 704 från Hallsberg resecentrum till hållplats "Missionshuset" Från Åsbro affären kan du sedan antingen ta taxi med Åsbro taxi. Förhandsbeställes på telefon: 0582-500 55 eller om det är fint väder och du har en liten packning kan du även gå till Englagård och detta tar ca 15 minuter.
2: Taxi direkt från Hallsberg resecentrum till Englagård, Åshammarsvägen 18, Västra å, Åsbro. Pris för detta är ca 340 kr. (år 2020) Kan beställas hos Hallsberg taxi 0582-61 10 00

BOENDE
Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum - 500 kr per person, eller i enkelrum 1000 kr per person. Priserna avser totalpris för fyra nätter i tvåbäddsrum eller enkelrum.
Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr)
Du kan även hyra ett "paket" med sängkläder och handdukar för 130 kr om du vill slippa packa med dina egna.
Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn i bokningsformuläret.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är 390 kr + ev. tillägg för tvåbäddsrum eller enkelrum.)

BOKA ONLINE NU GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

Alternativ 2: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft t
elefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 11.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig eller beställ broschyr online. Klicka Här!


Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)