Start
Uppåt
Retreat-LoveExplosion
Succékursen
Reteat-Loose Yourself
Ett Levande Liv
Meditationsretreat
Företagsintensiven
Överflöd & Inspiration
Passiva inkomster
Mediumkurs
Leva med Englar
Englahealing
Healingkurs
Transmediumskap
Förnimmelse av...
Översikt   Änglar, rökelse, statyer,
   lampor, presenter m.m.
  Besök vår webbshop!

 

 
 


D E L T A   I   U T B I L D N I N G E N:

Överflöd, inspiration och succé Med Satyam Frank Hougen
"Att skapa ditt liv med attraktionslagens och vakumlagens kraft" 

Delta i den transformerande utbildningen med Satyam som kom ut flera år före filmen och som kommer ta dig långt vidare än filmens potential! Denna utbildning erbjuds både på Englagård och i Las Vegas!The Secret - FILMEN ELLER BOKEN ÄR BARA BÖRJAN!
Upplev en kurs som ger dig möjligheter att direkt öva och praktisera övningarna som nu även endast delvis avslöjas i succéfilmen och boken "The Secret"

För att verkligen kunna få teknikerna i filmen "The Secret" att fungera krävs det att du frigör dig från olika mentala programmeringar. Det hjälper inte att manifestera rikedom om du innerst inne exempelvis har en tro på att rika människor är dåliga människor. I USA kallas dessa programmeringar för "blueprints". På vår utbildning kommer du få gå igenom närmare hundra olika blueprints som du får identifiera din koppling till och därefter börja förändra dessa till andra som fungerar bättre för dig. På grund av detta upplever våra deltagare stora omedelbara förändringar då de förändrat INOM sig själva.

En viktig del av kursen handlar om att komma igång direkt. Det gör du med hjälp av olika övningar som förändrar dina mentala begränsningar i kombination med energifyllda övningar. Flera hundra har deltagit i vår utbildning sedan 2005.

Så vi bjuder härmed in dig till tre transformerande dagar med temat överflöd och inspiration. Under dessa dagar får du de verktyg som du behöver för att verkligen börja skapa det liv som du kanske länge längtat efter. Det handlar om att leva livet levande mitt i livets enorma överflöd, tillåta dig att ta emot kärlek, god hälsa, god ekonomi samt hela dina relationer. Enorma förändringar har skett med oss kursledare, övrig personal på Englagård samt tidigare deltagare.
The Secret Lär dig mer på vår kurs!

Amerikas största andliga lärare som Deepak Chopra, Louise Hay, Doreen Virtue, Wayne Dyer, Jack Canfield m fl. har alla överflöd som tema (abundance) men i Norden är det först nu man börjar tala mycket om detta ämne, mycket på grund av succéfilmen "The secret".

Överflöd handlar inte om att ha för mycket. Överflöd handlar om att kunna ta emot och leva i samklang med existensen. Här är din möjlighet att omedelbart få förändringar i det yttre genom att förändra de energier du dagligen bär på inom dig.  
Pris 3200 kr för utbildningen inkl. kost och logi

NYINSATT: LAS VEGAS 13-20 oktober 2019

Aktuella datum på Englagård - se kalendariumet:
 

Satyam här tillsammans med Jack Canfield sommaren 2005. Jack är en av de lärare som är med i filmen "The Secret"

GARANTI: Om du mot förmodan inte är nöjd efter en fullföljd utbildning på Englagård så får du pengarna tillbaka och din resa betald.

BESTÄLL EN GRATIS BROSCHYR MED AKTUELLT KURSPROGRAM FRÅN ENGLAGÅRD Klicka Här!

 

Tack för all kärlek, jag kommer alltid att vara i himlen efter allt underbart som hänt mig sedan jag bestämde mig för att gå överflödskursen. - Kent Asp
 

NU ÄR DET DIN TUR: BOKA DIN PLATS PÅ ÖVERFLÖD INSPIRATION OCH SUCCÉ NU!

Alternativ 1: RING BOKNINGSCENTRALEN:
Lyft telefonluren och ring: 0583 - 12324 (från utlandet +46 583 12324) Vardagar mellan 10.00-13.00
finns Alisha eller Lotta på plats som svarar på dina frågor samt tar emot bokningar för kurser, utbildningar och vistelse på gästprogrammet. Vid andra tider eller när det är upptaget kan du lämna uppgifter på detta nummers telefonsvarare så ringer vi tillbaka till dig när vi kan. På detta nummer kan vi även svara på dina frågor om våra kurser, boende på Englagård, gästprogrammet, behandlingar som finns på Englagård, vilka mässor som vi är med på, aktuellt kalendarium m.m. Ring oss så sänder vi vår senaste broschyr till dig. Telefon till Englagård Livszentrum för ärenden som inte gäller information och bokningar: 0582-500 50 (Från utlandet: +46 582 500 50)

Alternativ 2: BOKA KURSEN DIREKT ONLINE:
För dig som inte har några speciella frågor om kursen eller annat och istället vill boka kursen direkt kan du göra det genom att fylla i ett formulär här, vi sänder dig då en skriftlig bokningsbekräftelse på posten med inbetalningskort. Är det något som för oss verkar oklart tar vi även kontakt med dig via telefon.

I formuläret fyller du i Kontaktuppgifter samt om du kommer med tåg eller bil. Kommer du med tåg hämtar vi dig kostnadsfritt i Hallsberg kl 17.30. Utbildningen avslutas kl 16.00 och deltagare som reser med tåg körs tillbaka till Hallsberg så de är på stationen senast kl 17.00.Vi behöver även veta om du vill bo i flerbäddsrum som ingår i priset eller om du vill bo i tvåbäddsrum (1-3 nätter = 150 kr/natt och person, 4 nätter eller fler = 100 kr/natt och person) eller i enkelrum (1-3 nätter = 300 kr/natt, 4 nätter eller fler = 200 kr/natt)  Du kan även välja alternativet "Bäddat" som innebär att vi bäddar upp sängen tills du kommer och du får då även låna handdukar när du är här. (bäddat med handdukar innebär en tilläggskostnad på 280kr) Om du är med i årsprogrammet har vi redan adress och telefon så det räcker om du fyller i ditt årsprogramsnummer och ditt namn.

I kursavgiften ingår för övrigt allt såsom kurs, logi i flerbäddsrum, frukostbuffé, lunch, middag och kvällsfika. Om du vill komma kvällen innan eller stanna en extra dag fyller du i denna information i rutan som handlar om övrig information. (tilläggskostnad för en extra natt är endast 240 kr + ev. tillägg för flerbäddsrum eller enkelrum.

BOKA ONLINE GENOM ATT KLICKA PÅ DENNA LÄNK

 

NYHET: Längst ned på denna sida svarar Satyam på en fråga angående överflöd från "mötesplatsen"

Då vi bad deltagarna om en utvärdering från kursen i augusti var det detta vi fick:

 

Kursen har inspirerat mig att sätta upp visioner och mål i mitt liv. Att förstå vad syftet är – KÄRLEK. Och att jag är på min LIVSVÄG.

Jag har tyckt att jag redan lever i överflöd, och det har hindrat mig. SÅ NU är jag inspirerad.

Bra kursledare, bra med smågrupper – bli öppen för nya infallsvinklar. VI LÄR AV VARANDRA

Hade mycket hellre lyssnat på Er två, istället för MP3-spelaren under eftermiddagsmeditationen.

Det känns mycket bra att vara här. Ni behövs.

 

En mycket inspirerande kurs med många a-ha upplevelser. Väldigt mycket att ta med sig hem och fundera på! Kommer helt klart att använda mig av detta.

 

Very satisfied. It feels like a whole lot happened / is happening. + keeping time table. + many ways of getting to blockages = greater possibilities of breaking through.

  

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Kursen var ingenting som jag förväntade. I och för sig hade jag inga förväntningar. Det flöt på och det var stundvis svårt men det gick. Så här i efterhand känns det bara bra! Namuko (Esa)

 

Kursen är inspirerande. Jag är mycket nöjd. Som ni själva vet blire det mycket på en gång. När det har sjunkit in och jag tränat på de olika teknikerna… vet man inte vad som händer.

Tack Till ER BÅDA.

Bra kursledare

En-timmas banden under eftermiddagsmeditationen var enl. min uppfattning mindre bra.

 

  Mycket bra att få gå riktigt in i överflödskänslan, att märka att det är lätt att ta upp tråden om man tappar den. En mycket skön känsla att vara där. Har varit en mycket positiv kurs med mycket nya infall. Rolig. Fortsätt med dessa kurser. Kommer att göra det med resten av familjen.

 

Det har varit en perfekt kurs! Bra att det var många övningar. Tusen Tack!

 

En jätterolig och inspirerande kurs. Dream boarden var jätterolig att göra (och det trodde jag inte att jag skulle tycka först) Kursen har verkligen lyft synen på andlighet och våra möjligheter till nya dimensioner. Saknade dock en satsang. Energierna på den här kursen var väldigt annorlunda än på den retreats jag varit på förr. Positivt! Mer energi men mindre lugn.

Tack så jättemycket Satyam 

 


 


Överflöd och inspiration: Introduktionspris: 3200 kr  (inkl. kost och logi).

 

Hej!
Har sett att ni startat "överflödskurser" där det ges exempel på bevisning att dessa kurser fungerar genom att medmänniskor som saknar ekonomiska medel genom olika "önskningar" helt plötsligt får en massa pengar....jag är förvånad! Eller är jag kanske inte det....
Är det alltså genom bevisning att jag genom att gå överflödskurser kan få en massa pengar som jag finner vägen till min innersta kärlek? Eller genom att gå Englagårds kurser finner jag vägen till andra materiella värden. Jag är förvånad...eller är jag kanske inte det...

I Sann Kärlek till Livet,
Thony

 

Jag tror att vi alla önskat oss en massa olika saker genom livet, saker som aldrig dykt upp, så önskningar är inte någon nyckel till överflöd. För du ska kunna dra till dig något överhuvudtaget bör du vara i den energi som du önskar dig mer av. Att gå runt och känna sig fattig, sjuk och tjock attraherar bara mer av detsamma. En del av de tekniker vi arbetar med är att ge deltagarna medvetenhet om de energier de bär på för att sedan kunna förändra dessa. Och ja, i det som vi ändrar våra energier inom oss följer vår omgivning med, något som resulterat i förbättrade relationer, förbättrad hälsa och ekonomi m.m. Att sedan en massa pengar inte är vägen till inre kärlek hoppas jag att vi alla fått lära oss men att ha pengar så det räcker till och blir över ger mig möjlighet att fortsätta stödja många olika människor som behöver ekonomisk hjälp inklusive mina åtta fadderbarn i Indien. Jag har aldrig uppskattat att oroa mig över ekonomin så att inte behöva göra det är inget som ger mig mindre inre frid. Pengar är provocerande för många många människor av anledningen att de har bekymmer med dem. Våra överflödskurser fungerar på grund av att de hjälper våra deltagare till att öppna upp sig för att kunna tillåta sig att ha det bra och kunna ta emot överflöd på alla plan i livet. Allt detta kan vara svårt att förstå tills man upplevt det själv. Inom kvantfysiken kan man däremot tydligt bevisa att det som du tänker och känner inom dig avspeglas i det yttre.

Lycka till!

Satyam Frank Hougen

För mer information om kvantfysikens upptäckter hänvisar jag dig att se filmen: "vad vet vi egentligen?" och "The Secret"

Would you rather be right or free? - Unknown author.


The Secret DVD

The secret, hemligheten är en film med 24 inspirerande ledare och tänkare som lär oss om lagen om attraktion: det vi tänker och fokuserar på får vi mer av. En kunskap som tidigare bara några få kände till, men som nu sprids med vindens hastighet. Rhonda Byrne som tagit initiativ till att göra filmen, hade egna problem i livet. Hon fick höra talas om hemligheten och sökte sedan rätt på människor som tillämpar lagen om attraktion. Det hon fann ledde till att hon ville sprida kunskapen så mycket som möjligt.

 

                            The Secret - Officiell hemsida             The secret - se de första 20 minuterna här!